Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest Kojo navalio. Mora da mu se opet pumpa guma
@Zijad_Lopez Šta je Zijade voliš Srbe i Srpsku kinematografiju, seli u Beograd kod njih tamo
Kod nas je Izetbegoviceva dinastija
Glumačke legende su Danilo Stojkovič, Pavle Vujisić, Bora Todorović itd. Kakav Nikola Kojo. Koji su to njegovi filmovi? Na ovom portalu, svi legende. Ma da mi nije mrsko otkrivati identitet, proglasio bih sebe legendom.
Ne znam sta ce on snimat kad nema pola glumaca medju zivima :)
nije to to više nakon vaših klanja po bosni
Koju ekipu, Gidra Bojanic umro ima vec skoro 30 godina
Rodio ga deda
Sve je ovo super ali bez Zike to nije to
Serije snimane u EX YU su giganti filmske umjetnosti u odnosu na danasnje.Vruc Vetar, Velo Misto, Koze, Prosjaci i sinovi su samo neke TV serije koje se nikad vise nece snimiti. Minderasi pljuju na sve sto je bilo dobro u EX YU a brane ono najgore, stalan posao u drzavnoj sluzbi je politicki cilj svakog minderasa!
@Husei-Kapetan Srboslovenska kinematografija a ne EX-YU, to je kinematografija u kojoj su se Bošnjaci ismijavali.
Ljubi ga majka.
Razvija film ;)
Blic, Kurir nikada neće napisati vijest o Bošnjačkoj kinematografiji, ne samo to.. neće da spomenu naziv Bošnjak koliko nas mrze, ali zato će Sarajlija da piše o Srpskoj kinematografiji na Klixu.
Kakve ovo veze ima sa nama? Imamo teške Srbofile za urednike.... Jel moguće da poslije 9000 ubijenih civila od strane Srba treba neko da gleda Žikinu Dinastiju, jel opet bratstvo i jedinstvo do novih srebrenica? Šta je vama u Sarajevu jeste li sišli sa uma?
Jesu