Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim ga Srbi ne vole znas da je dobar covjek.
To je pravilo , bez izuzetaka.
Većina nas voli Đurička - ja prvi - nebitno što se ne slažemo u svemu... nismo SDA talibani da volimo samo druge SDA talibane, a mrzimo ostatak planete.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svaka ti je na mjestu majstore, jedino je problem što na ovim prostorima većinom žive ovce koje umjesto trave pasu nacionalizam...nema ovdje boljitka ni za 100 godina
@Trulex, prodaju dupe. Ili dugiju nešto krupno Americi ili Izraelu. Čim imaju toliko prostitutki i bordela po glavi stanovnika onda možeš znati kakva im je ekonomska moć. 😉
Nacionalizam lezi u Beogradu, Zagrebu i Hercegovini. Bilo bi dobro da obidjes ta mjesta.
Đuričko...uzrok svog nacionalizma i zla je u tvojoj Srbiji!! Tko je započeo rat, ne htijući da se mirno razdružimo kao Češkoslovačka?
Pored nedostatka zdravog razuma imamo i hronicni nedostatak empatije u citavom regionu.
Nema mjesta gdje bosanci nece niknuti.Sa druge strane ipak je to dobro,daleko od smoga i magle.Treba znati uzivati.Svaka im cast. https://www.youtube.com/watch?v=SMT-o2d5f3Q&t=141s
Najlakše je reći kako su političari za sve krivi. Ali, nisu. Kriva je akademska zajednica koja je u Srbiji stala iz verzije historije koja se samo u Srbiji izučava. Kriv je mitomanski pristup interpretaciji historijskih činjenica. To nisu uradili političari. To je uradio Ćosić. I njemu slični. Mani se ti priče da je politika sve zakuhala, a sve ostalo je kao super. Ako to zaista misliš, ja ne znam do kojih dubina tvoja glupost onda seže.
KRiva je onda i politika, naravno. Kriva je jer se jedan te isti jezik može zvati i srpskim i hrvatskim, ali ne i bosanskim ili crnogorskim. Kriva je politika koja je negirala jedinstvene identitete koje su ljudi imali. Kriva je politika dvije nacionalistički nastrojene zemlje, tj. Srbije i Hrvatske.
Bosanski ili bošnjački nacionalizam nema niti je ikad imao pretenzije na druge države. Nema presude za genocid i UZP. Kako se to može porediti? Još samo reci da je Alija = Tuđman = Milošević.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da pitam nešto nepismenu talibansku sirotinju: kada ćete opet da se krljate međusobno kao 2014.? Ajde, davno niste... a mi u okolini volimo da gledamo dramatičnosti po Sarajevu, Tuzli, Bihaću i Zenici? https://youtu.be/LjLiFhtR8t0?t=1085
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-uvjerljivo-najbjednija-zemlja-u-cijeloj-evropi/171203035 https://www.klix.ba/vijesti/bih/prekriveno-gustom-maglom-sarajevo-je-veceras-najzagadjeniji-grad-u-evropi/171206152
Konačno, jedan normalan čovo a još i Srbin ...??? Svaka čast Nikola . . .!!!
@Nokian808 . . . . . Mnogo toga u tvom veleumnom postu nije ni blizu istine . . . Znam da nećeš shvatit, ali tu sam nemoćan . . . ! ! !
Reci to Bošnjacima..
ne rise, svi smo mi ista govna kad je nacionalizam u pitanju
U SDA Fekalistanu bez vode i vazduha je popularna ta disciplina: "ili si sa nama, ili treba da crkneš". U Srbiji nije tako, ni približno. Ja volim i Đurička i Matiju Bećkovića, i Kusturicu i Olju Bećković, i Marka Vidojkovića i Nebojšu Glogovca i Dragana Bjelogrlića, i Vesnu Pešić i Teofila Pančića i Neleta Karajlića i Nenada Čanka i Sergeja Trifunovića i Lazara Ristovskog... i mnogo drugih. Kako je to moguće? Pa prosto - Srbiji je potreban glas svakog od njih.
Nismo mi jednoglasna kasaba nepismene SDA sirotinje - nego stara evropska država i društvo satkano od različitosti.
@dubrava1929 Nismo te još do kraja vratili srpskom identitetu, Srbine moj u pokušaju... moraš shvatiti da u Srbiji svako ima pravo glasa, nismo mi jednoglasna talibanska kasaba... svako neka priča šta misli i oseća - čak i tvoj alkoholičar Pera Luković.
razuman čovjek.Nije teško, nije naucna fantastika, a opet, malo je takvih
Ovo je ljudina sa Kojom i Glogovcem bez konkurencije.zdravi bili
Vratiće se rode, hoće li ?!
Ma hajde nacionalizam, nego imamo mi komsije koji zive iza brda po sumama. Oni stalno spominju nekakve turke i velicaju ratne zlocince kao heroje, imaju po 5 zuba u glavi u prosjeku, ne kupaju se skoro nikad u zivotu, smrde, jedu krmetinu, locu alkohol, mole se kipovima i slicicama i mrze sve sto nije poput njih. Jako su agresivni takodjer i mnogo lazu. Sto posto istina.
@entropium Jako su slozni u svojoj zabludi, ne svadjaju se izmedju sebe kao mi, a kada nesta zgrjese oni pobozniji idu kod covjeka koji nikad nije osjetio p...u u svom zivotu, osim mozda djecake, ispovjede mu se i on im sve grijehe obrise. Kada se bore protiv nejakog hrabri su, cim im pokazes zube razbjeze se ostavljajuci oruzja po rovovima i non stop cmizdre da su žrtve svega i svacega, zive u prošlosti, jos nisu ni u sadasnjost dosli, buducnosti ni na mapi.
@entropium Nas doista boli briga za nacionalnost, ali kada ti komsija kojeg su turci napravili konstantno bruji o tome kako turci ne valjaju i kako smo mi poturcen narod uz razne prijetnje, nekako te to dekocentrise od nenacionalisticke fokusiranosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ok lik al ima los smisao za humor. Jedan od onih glumaca koji kao da cita bukvar.. Nista do stare garde