Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar film, koji tjera na razmisljanje i podozrivost sistemu i pravilima u kojim zivimo. Istinita prica, i kao takva nema zadovoljenje u pravdi. Malkice je razvucen po meni ali definitivno preporuka za pogledati.
Za + infinitiv je nepravilna konstrukcija.
Sto bolesnije teme to gledanije
Taman ne moram ga gledat. Sve ste nam rekli.
Ovaj netflix postao psihopatski provider. Nema ništanormaln8
HBO Max ima bolji sadržaj od Netflix gluposti.
Odgledajte i "Died Suddenly" kad izadje u Novembru
Hvala Ines 😁 Trebam te potraziti na fb za vise preporuka, volim tvoje preporuke
Ines haj mi posudi netflix, da i ja ovo pogledam :/
realno USA su brat bratu jedno 100 godina ulagali napore da se napravi ruglo od drzave i drustva kako bi se namnozilo nepravde, nasilja, kultova, sekti, serijskih ubojica I TO SVE DA IMA NA CEMU DA SE SNIMAJU FILMOVI I SERIJE. realno, najuspjesnija djela na f. platnu su vecinom historijski najbitnije grozote koje su se mogle desiti haha
Draga Ines. Budi ljubazna i pogledaj koliko dugačak tekst SI ostavila. To nije uredu. Materijal za 3 članka.
Vjerovatno najantipatičniji glumac u historiji filma.
Pita ga sestra zasto si to uradio ? A on: Zato sto sam mogao i niko me nije zaustavio.. Sistem podstice i hrani ovu vrstu patologije a trebao bih raditi suprotno !
kliks promovise ovakve bolesti, vidi naslova boze sacuvaj
Što okrutnije to bolje, parola Netflixa. Zato vjerovali ili ne još ništa nisam pogledao na tom sraanju..Ali ljudi izgleda uživaju u brutalnom, a ovi se bogate. Jadni smo postali..
Hrani nas brustalnost. poy
zanimljivo kako se forsira horor i sve sto ima veze sa klanjem, ubijanjem..., i prikazivanje kako je to normalno, za mene nije ko hoce nek pere mozak
Ja cekam film o budnji, naslov od 20 maraka do 200 miliona