"Uhvaćena" ispred "Holiday Inna"
0
Nasmijana Penelope Cruz s mužem uživa u Sarajevu
Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes\' dobar ovaj Javier
Sto ne dolaze u Banja Luku ili Latase ili zapadni Mostar??? Zato sto Sarajevo ima dusu...Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci...
sinoć jeli čvarke u Naninoj kujinji
Javier je super, a i Penelopa... Dobro izgledaju zajedno... Javier je bio super u P.S.I love you... a jos bolji Gerard Butler....hjooo kad ce on doci u Sarajevoooo??!!!
ona je samo fotogenicna, uzivo nista specijalno, neprimjetna
da li iko zna ko joj je partner u ovom filmu?sto muz ne glumi sa njom to bi bilo bass COOL :) inace prezgodni su oboje A MATCH MADE IN HEAVEN :)
a ko kaze da smo jadni ili da Penelopa misli da smo jadni....ja ne znam sta ima lose u tome da zena ide na posao u majici i farmerkama (koje mozda kostaju hiljade)....fakat ne kontam te komplekse..sta fali \"nekoj crnini\" i hlacama i majici...uredne, ciste, zene zrace energijom i ljepotom. Smao kod nas vise vrijedis ako se \"napucas\" i vozis bijesan auto. A zadnja se knjiga kupila i procitala u vrijeme obavezne lektire u osnovnoj...al se zato digne kredit pa nabaci perje i sjoooooo...jesam faca, nek dusmani crknu...bezze ti prica bass....
jesi ti dosadan ili dosadna.. naravno da se ne mora obuci kao za red carpet ali je logicno npr. kad je angelina dolazila da je npr se pocesljala ili svezala kosu i obukla normalno a ne enku crninu ili ova penelopa isto hajde u neku ruku je ova penelopa i dobro obucena ali je mogla i bolje i ona i havijer.. niko ne osporava njenu titulu ili bilo sto.. i ako imas novec ne moras izgledati kao jadnik brate da bi se uklopio u redinu.. mu u BIH nismo jadni..
Ma oko moje jesil\' mi se oprala dole, jel\' bilo vode ovih dana !? Penelopica moja.
Glupi nepismeni Bošnjaci! Neadekvatni komentari mentalno zaostalih naraštaja. Bravo!!!
Normalni ljudi u normalnim zemljama oblace se prema prilici - za posao i setnju, jednostavna, udobna odjeca. Nisu to nase mahaluse koje nabace Gucci naocale i dupljak Lobutanke kad idu na Ciglane na pijacu...Zena nikoga ne ponizava, normalno izgleda i normalno se obukla. Samo kompleksas sve shvata kao atak na sebe. Pomislis li da mozda ono sto je na njoj kosta hiljade Eura? Ova zena nije papanka da pare pokazuje na primitivan nacin. Ona zna sta ima i koliko vrijedi i nije joj svrha zivota i novaca koje ima da izaziva zavist drugih.
\"doimala se poput djevoijke iz susjedstva\"...toliko prevodite tudji da zaboravite svoj jezik i izraze...ova engleska fraza ovako bukvalno prevedena na nas jezik potpuno gubi smisao...
pa penelope mi bila komšija,nisam ni znao
Penelope estas guapissima!!!! Estoy enamorado de ti!
Edin Puzić Puza - Fotograf
JOJ JESMO PAMETNI U P.M.! SVE MI ZNAMO!
ljuudi ovaj Žavijer gori..znaci goori..grmi...uuu kako je dobar :P