"Uhvaćena" ispred "Holiday Inna"
0

Nasmijana Penelope Cruz s mužem uživa u Sarajevu

Piše: E. G.
Penelope Cruz i Javier napuštaju hotel Holiday Inn (Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Oskarovka Penelope Cruz koja je prije dva dana doputovala u glavni grad Bosne i Hercegovine vješto se skriva od fotografa i novinara, ali ju je danas ispred sarajevskog hotela "Holiday Inn" uspio snimiti fotograf našeg portala.

U protekla dva dana holivudska zvijezda je napravila pravu pometnju među novinarima. Vješto se skrivala od predstavnika "sedme sile" i radoznalih pogleda, a boravak glumice i njene porodice u Sarajevu popraćen je jakim obezbjeđenjem. Zajedno sa njom su doputovali i suprug, glumac Javier Bardem i sin Leon.

Penelope i Javier danas su u poslijepodnevnim satima bili u sarajevskom hotelu "Holiday Inn", a naš fotograf ih je "uhvatio" dok su izlazili.

U ležernoj varijanti, sivoj majici i trapericama lijepa Penelope se doimala poput djevojke iz susjedstva. Smješila se dok je odlazila iz hotela, a za njom je izašao i suprug Javier.

Čini se kako slavnom glumačkom paru godi boravak u našoj zemlji i poslijepodnevno opuštanje uz ručak i kafu u glavnom gradu BiH.

Inače, slavni par je odsjeo u jednom od luksuznih apartmana u "Bosmalu" u sarajevskom naselju Hrasno prvi dan kada su stigli, ali su se sad već preselili u hotel "Europe" u centru grada.

Podsjetimo, Penelope je u Sarajevo stigla kako bi snimila film "Venuto al mondo", a prva klapa bi trebala pasti u ponedjeljak.

U ovom filmskoj priči Penelope će tumačiti lik udovice Gemme, koja dolazi u Sarajevo i dovodi sina nakon rata kako bi mu pokazala gdje mu je živio i poginuo otac.

Proteklih nekoliko dana uveliko teku pripreme za snimanje filma, a prije dva dana je održan i kasting za domaće glumce u hotelu "Holiday Inn".

Film "Venuto al mondo" će režirati Sergio Castellito, a podršku u realizaciji ovog filmskog projekta pružaju sarajevske producentske kuće "Pro.ba" i "Deblokada".