Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem u čemu je problem. I mala djeca znaju da su židovi započeli većinu ratova u modernom dobu, da bi se familije poput Rothschielda i ostalih bankarskih nezasitih gladeža bogatile na račun ostatka svijeta. Ovo je onaj tipični princip \"upucajte glasnika\". Ne bi me čudilo da su mu Židovi podvalili i ovu Oksanu i namjestili čitavu aferu samo da mu upropaste karijeru nakon njegovih izjava. Nije to teorija zavjere, već čista uobičajena židovska prepredena metoda djelovanja iz prikrajka i povlačenja konaca.
Gibson is real man, go go go Gibson, world love you. God love you too, you tell us truth. Thanks god bless you.
apokalipto je jedan od najboljih filmova ikad snimljen. slažem se.
Tako se to radi. A o nama dobrim Bosnjama pljuju kako stignu a mi se ulizujemo.
Unistavaju ga zato sto je u Pasiji, filmu o zivotu Isusa K. prikazao Isusa kao crnca i Jevreje kao njegove dzelate kako i pise u Bibliji. Prikazao je u Apokaliptu ekvivalent danasnjeg praznovjerja i iskrivljenja religije, kakvo je danas prisutno. Nakon toga su poceli \"skandali\"... Unistavace ga do kraja zivota.
zidovski lobi.smecari
Pa da Mel Gibson glumi u filmu oni bi bili u sjeni njega zato ga nece...
židovska posla! g.ov.na. g.ov.na!!!
tako je to, kad kazes istinu, slijede neugodnosti... sreca da je jos ziv.