Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocekivo sam neki komentar na film smece, njesra itd, kad u komentarima armija bih 5 korpus, republila srpska, mislim da klix treba razmislit o totalnom ukidanju komentara na portalu, jer ovo vise nema smisla
Republika Srpska će se tući u Brčkom, a 5 Korpus Slavne Armije Republike Bosne i Hercegovine će krenuti preko Bosanskog Novog i Prijedora.
U Foču ulazi Slavna Armija Republike Bosne i Hercegovine u proljeće 2022. iz koje se javlja Hadžifejzović riječima Ljiljani osvanuli u Foči.
Slavna Armija Republike Bosne i Hercegovine jutros je u 4 i 18 ušla u Foču.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najjaci su mi Balkanci na svaki clanak komentar je d'a se ubacuje polítika. Budite sretni rat je prosao ne treba jadati I kukati
Ovaj je film sniman po istinitom dogadjaju
Jasmila Žbanić: Godzila siluje King Konga. Jasmila Žbanič: King Kong i genocid nad Titanima.
ovi postali gori od youtuba sa ovim reklamama
Film je karina, trailer je bio obecvajuci i tu je sve sto valja u ovom filmu.
sinoć skinuo sa torrenta i gledao sa djecom, razbriga... ni markice nisam dao za karte od 10 KM komad, kokice 6 KM te Cola od 4 KM. Uštipci sa pekmezom, mlijeko i piči...
Ukratko, suludo pretjerivanje u svakom smislu - priča, vizuelni efekti, gluma... ma sve. Nije čak ni za razbibrigu.
Ovdje riječ o filmu...a komentari bolesnih (u mozak)internet ratnika.Film je smeće ....kao ovi sa fašističkim komentarima internet ratnika.
Film teži njesra. U Hollywoodu su izgleda baš ostali bez ideja kako da naprave dobre SF filmove kao što je to bilo prije 20 ili 30 godina.
Godzila i king kong na kraju pobjede robota.
Ja glupih kometara ne mogu naši, a da negdje rat ne ubace...i pitate se što smo zaostali
Extra film, treba se malo opustiti. Samo kad se sjetim doma mladih prije rata i Godzilla protiv Megatona, plastične stolice, prekid u pola filma u trajanju od 5-10 min, mono zvuk, košpice, tapkaroši, klošari...itd. gigantski film, da nam je ko mogao dati poster filma, bio bi glavni u raji. Pih, danas smo prekritični, i što nam ne smeta, smeta nam.
Bakir vs Dodik
Nekoliko pitanja za Kinga Konga; - što je cijena čelika otišla u nebesa? - što je ulje tako puno poskupilo i pored činjenice da je prošla godina bila rekordna po prinosu suncekreta? - da li nas očekuje mnogo zajebaniji virus kako bi rulja optužila i spalila ''antivaksere''? I jedno pitanje za Godzilu; - da li Fokušima još curi?
Odgovori: 1. Jer Čelik više nije predsjedavajući Vlade KS 2. Jer su prodaju ulje iz zaliha od suncokreta kupljenog po većoj cijeni 3. Nebitno, nas handri virus idiotluka već 30 g., a niko se njime ne bavi. 4. Ko je taj Fokušima? Nepotpuno ti je pitanje. Da li Fokušima još curi... kupuje cvijeće, nudi brak, šalje SMS-ove, piše mjesme...?
Drek