Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast klix na tekstu. Kada bi malo vise bili kvalitetniji tekstovi onda nacisticke, nekulturne i odvratne osobe ne bi pisali gluposti. Nepismeni nemaju zivce da citaju kvalitetan tekst.
Najprecjenjeniji režiser ikad. Ni jedan film ne valja mu pet para a čitav uspjeh svakog filma počiva na gigantskim reklamnim kampanjama koje počnu mjesecima prije nego što je film i napravljen. Dio toga je npr i ovaj članak.
Ne valja ti "Interstellar", ili ga ne razumiješ?
@laganitza Nema se šta razumjeti. Ni primirisati Kubrickovoj Odiseji u svemiru 2001 a ni mnogim drugim. Naučno potpuno neutemeljen film za trendsettere i influencere.a u biti praznina baš za one koji se razumiju. U nauku i film.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zamislite virus koji je tolko opasan da morate napraviti test da znate da ga imate.
Siguran sam da ce biti kao i svaki njegov film-odlican!
@Phase2 Gledao sinoc u kinu. Efekti extra ali fakat nisam skontao film bas skroz. Pre spetljan za mene. Mada uzivao sam maksimalno :)
Volim Nolanove i filmove, ali glupljeg filma dugo gledao nisam! šteta mi 2.5 sata života !!
@BDBL Lažeš da si ga gledao!
Otvorite kina!
Ja sam ga htio pogledati u Cinestaru, ali otkazali zbog corone, sve živo radi, ali eto kino u kojem nikad nije bilo više od 15 ljudi u sali, ne radi.
nisu mi ni filmovi vise nesto ...
Kažem ja, sat jedan ne moźe proći a da kliks ne stavi koronu u neki od svojih naslova. Usmrdilo se više ovo medijesko silovanje koronom.