Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
film zesce shranje
vala nije, iznenađen sam da napokon dobar film dobije Oskara. To što ne razumiješ film ne znači da on nije dobar nego da si ti glup.
Realno, biće krajnje nezasluženo ako Oscar za najbolju mušku ulogu ode bilo kome osim Aleksandru Vučiću. #DramaKing #Oscars
jel' bio kevon spacey na dodjeli?
Yebo vam smrdljivi Oskar mamu
Ne znam jel najbolj, al ubjedljivo najljepsi film Call me by your name. Predivna Italija osamdesetih i dva nenametljiva pederka.
Hej Klix, a gdje je Mirsad Purivatra ???
Poruka filma je ..jedite kuhana jaja ona su zdrava !
Film nije loš, ali da je baš za Oskara...ne znam. Ustvari i Nobelova nagrada ili pjesma Evrovizije nije više to to.
parada kurvaluka i kića
@Sticenik Hvala!
@Mala Miccy. Sve 5
O cemu se radi u filmu?
@Mala Miccy. Film je ljubavna priča između nijeme čistačice i čudnog vodozemca. Vrlo se brzo uhvati osnovna poruka, a to je ljubav između marginalnih ljudi. Drugačijih, nekompletnih, onih koji zive na rubovima opšteprihvaćenih ljudskih normi, a za koje nema mjesta u onome sto se smatra normalnim. Film nastoji napraviti poveznicu izmedju marginalnog i normalnog svijeta, putem nijeme cistacice. I ona je na rubu, ali spada u 'normalne'. Nesto kao Frankestajnova mlada.
@Sticenik na kraju se ispostavilo da je i ona u stvari iste rase kao ona žaba ....ima škrge za koje su tvrdili da su joj ožiljci od operacije glasnica u sirotištu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba koja pohebe ribu dobije Oskara... cudan nakav vakat
nisam gledao..ali ne vjerujem da je bolji od 3 bildorda, koji je fantastican film..
meni je kraj tog filma bio nekako meh. očekivao sam šokantniji kraj al gluma je vrh
Ko imalo drži do sebe, uopšte ne prati holivudsku produkciju i njihovu "them or us" filozofiju
Oskar vise uopste ne odrazava stanje i kvalitet filma , vec politiku i politicke procese...zato i propada sve vise i vise
Zaslužen oskar za najbolji film...To što nemate pojma o filmu, ne znači da je film loš...
film je gledbl........ali daleko od najboljeg filma, ja sam mnogo vise ocekivala..
@KSAlovac stas kad imam visoke standarde glede filmova.....za ovaj film je odlican bio trejler i mislila sam evo ga konacno nesto dobro.....kad ono mlako, mlako skroz