Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo snimaj bjela, i drugi dio ce biti odlican. dobrodosao si u sa i hvala ti za sve do sad kada si morao bjezat iz srbije radi stavova prema ratu u bih i snimoa lepa sela koja su zabranjivali!
Zelim vam uspijeh iz Bosnjackog grada Mostara.
Aaaaa Moša i Tirke opet... Jedva čekam drugi dio...Definitivno jedan od boljih filmova domaće produkcije :)))
poslje blamaze u sarajevu, trifnunovic i bjela su se popunio povukli iz javnog zivota, buvkano im je njihova agencija zabranila da daju izjave, pogotovo trifunovicu .. malo se zahebase
samo mi nije jasno zasto je u ovom novom kvazi novinarstvu potrebno naglasiti da je taj i taj prvi izvjestio o nekoj vijesti. potpuno nepotrebno!!!
valjda na TENERIFAMA cccc
Na stranu Trifunoviceva blamaza - koja mu nikako nije bila potrebna, ali Dragan nije zasluzio da se njegov film sikanira u Srajevu! I mi se bas znamo oduziti, svaka nam cast! Samo naprijed, nadam se da ce film biti mnogo uspjesniji od prvog!
Hajde se informisi malo molim te. Kakvi njegovi stavovi?? Svima je on nama simpatican, ali nadji na youtube njegove intervjue i njegove izjave o ratu. Od toga da je s Mladicem sjedio pa da nacionalistickij izjava. Da ne bude da sam ja neki nacionalista bla bla, imas na youtube sve.
Prvi dio Filma je predobar nadamo se da ce drugi dio biti jos bolji....
jedva cekam drugi dio. prvi je bio odlican
sumnjam da će iko doći u Sarajevo na promociju nakon one blamaže sa \"Sarajovo \" majicom. Što dovedoše Sergeja u nezgodnu i po život opasnu situaciju ove naše ublehe, nikad mi neće biti jasno .