Film/TV
0

VIDEO / Na Tenerifima se snima drugi dio "Montevidea"

Sarajevo-x.com
Režiser Dragan Bjelogrlić od sredine juna na Tenerifima snimaće drugi dio filma "Montevideo, Bog te video", saopštio je producent Intermedia Network, objavili su srbijanski mediji.

"Poslije obimnih produkcijskih priprema, snimaće se drugi film o uspjehu fudbalske reprezentacije Jugoslavije na prvom Svjetskom prvenstvu 1930. godine. Ekipa filma će na Tenerifima provesti oko četiri snimajuće sedmice", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, u snimanju nastavka učestvuju glumci iz prvog filma: Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić.

Iz prvog filma "Montevideo, Bog te video", najvećeg kino-hita u Srbiji posljednjih godina sa preko 500.000 gledatelja, u drugom igraju i 13-godišnji Predrag Vasić, Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Srđan Timarov.

"Njima se u drugom filmu pridružuje i mladi glumac Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalera Ivice Beka", naveli su producenti.

Podsjećamo da je premijera filma "Montevideo, Bog te video" u Sarajevu izazvala skandal, jer se glumac Sergej Trifunović pojavio u majici s likom generala Armije RBiH Jovana Divjaka, o čemu je portal Sarajevo-x.com prvi pisao, a što je izazvalo žestoke kritike i reakcije u dijelovima Republike Srpske i Srbije.

Magnifico & Turbolentza - Samo malo [Montevideo, bog te video ! - Uvodna tema] from Dark Runner on Vimeo.