Komentari (557)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota ogromna naseg grada i organizatora.
Zlocinacka ideologija zla Cvetkovic Macek, Tudjman Milosevic je bratska ( bez obzira na Jasenovac i Oluju) kada su Bosnjaci muslimani, islam i drzava BiH u pitanju.
Pi*aju po nama u sred Sarajeva, ali neka, glasaci iz Sarajeva su 90% zasluzni za projekat trojke...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Hahahaha presmjesno, kaze organizator, pustili su film koji nismo dogovorili...ko je ba pustio film, gosti dosli i sami pustali sta im se pusta...hahahaha
Trojkaši, dobro znamo ko ste i šta ste! Vi i vaši roditelji ste 1. marta 1992. glasali PROTIV nezavisnosti Republike BiH. Čekali ste strpljivo 30 godina, i vi i Beograd i Zagreb, da se u bošnjačkom narodu pojave neki novi Fikreti Abdići koji će Sarajlijama prodati priču "ko nas bre zavadi", poništiti rezultate 1. marta 1992, kenjati o Kutiljerovom planu, etiketirati Aliju kao glavnog krivca za rat, i na kraju uvesti nas u "Otvoreni Balkan" - "Veliku Srbiju".
Ako ste za zapad, onda ne bi smeo da vam smeta ovaj film. Ako ste za Rusiju i partizane, to je već druga priča
Sve se to znalo i sve se to radi organizovano. Traziti odgovornos i smjenu ko je to dopustio.
Zar Laušević nije presuđeni ubica? On je glavna uloga? S*it.
Festival alkohola i bjelavine ❤️
DŽABE PREKRAJATE ISTORIJU . NIŠTA VAS NEĆE OPRATI NA SMETLIŠTU - ISTORIJE - !
Ma ukinut SFF koji vise nema veze sa crvenim tepihom i filmovima !!! Festival partijanja, alkohola, nema veze sa kulturom, fuuuj. Sve su upropastili !
Jebbem vam majku bolesnu, ko god je ovo dozvolio
Vrijeme je da se SFF ukine
Nije greška i znali ste vi vrlo dobro o kakvom folmu je rječ.SFF je u kurcu kako ga Miro Purivatra ne vodi.
E Sarajevo , nikad kraja iznenadjenjima..
Direktor festivala Jovan. Je li suvišno išta drugo reći?
Komentar daje nekakva Andrijana Copf, da su zatečeni, ma.icu vam lažljivu srpsku.
Pa dobro, ako je događaj istinit, i ako se to desilo, nije krivotvorenje.E sada što bi neko htio da se prikaže samo onako kako on vidi da mu ne kvari stečenu sliku .....Neće ovaj film promjeniti uvjerenja, ne bojte se.
užas šta su uradili