Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista protiv Mike odmah brisu komentar...trebali ste staviti u promo rubriku onda
Opkoljeno Sarajevo na koje je padalo prosjecno 329 granata dnevno, borilo se i na ovakav nacin, promovisuci kulturu, umjetnost...Ljudi koji su u nemogucim uslovima organizovali SFF su doprinijeli borbi protiv primitivizma i varvarstva koji je opsjedao i razarao grad, cetiri godine.
@SimpleRed u ratu smo se odbranili od primitivizma, kasnije nismo
@quarterback ..Nazalost,u pravu si.Ali izgleda da rat nije ni prestao, samo je promijenio oblik i sada imamo specijalni rat na djelu.I dalje se moramo boriti protiv primitivizma.
bio na 1 festivalu...
SFF je praonica pokradenih para SDA
SDA mladuncad _SFF , Zelene Beretke (sada Hayat) , Patriotska liga....
Sasvim slucajno pokrenuo ga je Mirsad Purivatra, badzo Bakira Izetbegovica, i redovno iz budzeta dobija milione bez ikakve kontrole i revizije
Ocekujem ban naravno
haj fino....ali realno, ja od ovog sranja nista nemam.
A znaju li Klixovi novinarcici kako se zvao prvi festival?Znaju li djeca ime festivala.