Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jako loša ideja.
Forzza Idris.
Samo nek nije LGBT 007
Ljudi ovo je odlican glumac, jbt sta ima veze sto je crnac. Kara mu balans drzi
Samo Biković dolazi u obzir.
Nema sanse
Poslije Rodzera Mura su trebali smotat kablove. Bar bi lik Bonda ostao u finom sjecanju. Vako ce ga jos malo pa i bozo vreco glumiti
👍
Dječiji program.
Idris Elba ❤️
Ajd što je crnac, a jel mogao još ikako biti pe.er i to transrodni koji je usput i vjeru promijenio.
Od navedenih jedino James Nortona mogu zamisliti kao Bonda. Cavill je previse lijep, Hardy je nizak, Hiddelston je previse neozbiljan, Elba je pogresne boje koze (nisam rasist), Page ima previše obrva... Izabrat ce Evansa na kraju
Kako, kako, kako???!!! A DŽe je tuJ Enis Bešlagić???!!!
Craig je bio katastrofa u ovoj ulozi. U odnosu na prijašnje glumce, čista nula.
Posle crnca imamo Deen za James bonda
Što ga ne bi nadmaš,nije Daniel Creig bio nešto naročito.
Pierce Brosnan No1
Da još nisi srednjoškolac, možda bi čuo za glumce kao što su Sean Connery i Roger Moore.
Sto se James Bond karaktera tiće, jedino bi Tom Hardy mogao naslijediti od trenutnih glumaca. A ako će praviti nekog drugog agenta, onda Idris Elba moze uletiti kao glumac, ali to onda nije više James Bond franšiza.
A zašto on ne bi bio neki drugi, novi agent, 008 recimo? Zašto mora da se kači na slavu već izgrađenog i popularizovanog (belog) agenta? Skoro su obojili Macbetha, ranije grčke bogove i mitske junake, sledi serija Gospodar Prstenova sa crnim glumcima, a evo i Jamesa Bonda se smeši ista sudbina. Ima sličnih primera još (Witcher, Spartak...), pa čak i u video igricama (crni vojnici u WWI).
Elementarno znanje balkanaca je zabrinjavajuće, u svakoj sferi
Luke Rockholda za Jamesa Bonda.