Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
`@bavarskidekolte....... vlahinduro koji si ti odron, je l' neznas pa da ti kazem, bil ti snimala porno , dobra je zarada ??
Ako ne bude snimaka iz kakvog ŠišA Bara tu nema mira. haha
Još jedna prevara se potura Bošnjacima
Kod nas samo novcane kazne otvaraju oci. Nista drugo. Jesil reko nesto ruzno, kazna, pa neces vise. Jesil basio smece u rijeku, kazna, pa neces vise. Jesil vozio pijan, kazna, pa neces vise. Ali ne one kaznice od 20-30km, derni ga ba mjesecnom platom ... pa kad ga jos zena kuci izoklagija jer nema para, uf ...
@toh ukratko..........GOLI OTOK
Nema od ovog ništa. Lijepo izgleda, poruka super, ali ovakve empatične poruke ne dopiru do publike koja u glavi ima nova klanja. Nacisti u Njemačkoj nisu nestali iz njemačkih glava sa plesovima i porukama ljubavi već ciljanim dozama suočavanja sa činjenicama.
@Trump2020 Tako je.......svako da dobije sto zaslujuje..........a rat je bio gradjanski.pa ti vidi
Dovedite mlade iz RS i one iz Zapadnog Mostara pa njima objasnite da trebaju pomirenje. Zašto uvjek naše bošnje snimaju filmove o pomirenju sa ljudima koji niti žele pomirenje niti žele suživot sa Bošnjacima ...već veličaju ratne zločince i zločine a boga mi se spremaju i za rat??
@SAMI1976 Zato sto volite da kmecite.......... !!!!!
rajvoSa na aparatima
djeco.....ne dajte da vas iko truje........volite se......druzite se......pomazite se........mi smo propala generacija.......a tako smo bili dobro poceli.....i opet su nam uspjeli zabiberiti
@ako ste roditelj......i dali minus............shame on you............i kmecite sutra ako bude belaja !!!!
svako dobro ljudima