Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast divnoj dami i velikoj glumici... sve najbolje i duboko poštovanje. 💛
@ChampagneSocialist Kad se sjetim ove divne dame, kako je snimala film 93 godine na Palama.Ona,Valter, Brezo i ostali u srpskim uniformama i kako muslimani drhte od straha od njih.
@gooUser hvala, također! 🙂 @Tiberiuss sinoć je još neko isto napisao, zaista ne mogu da vjerujem da je to moguće... imaš li možda neki link?
Ziva i zdrava bila.Gospodja je ovo velika
Veliki respekt prema ovoj glumačkoj veličini...
Baba Ruza!
U toku 1993 i 1994 snimali seriju na Palama cjela glumacka postava beograda, i ova , cak je bata valter dolazio na agresorsku liniju opsade Sarajeva ! Sarajevo ko da je zaboravilo 12 000 ubijenih.
@M7171 bata jeste, to je bio zadrti č****čina, ali ja ne znam da je gdja mira dolazila. prvi put čujem.
Za Miru i njenu generaciju...https://www.youtube.com/watch?v=oWFEVbfCcOY
Baba Roska
Idemo svi polako...ovo su bili glumci...
Ona je već uvenula, samo joj to još niko nije rekao
@Ananas123 svi venemo...samo sto je razlika hoce lim te neko pamtiti?
@Izgubljeni2 Mani se patetike, niko osim familija i prikatelja nas se neće sjećati. Jesi li razmišljao juče o Draganu Nikoliću? Je li ko pomenuo juče na televiziji Montena? Nije. Za 5 godina će se svijet sjećati isto i mene i ovog pupoljka sa slike. Svi žale za preminulim glumcima a već sutra samo misle o ligi šampiona a prije se sjete guza Jenifer Lopez nego o nekom velikanu što je umro prije 2 godine
Nadji kakvu staru supu IL drvarnicu, zavuci se I krepaj😂😂😂😂😂
Radovan Treci...sjajna uloga...
Kad nestanem jednog dana oko mene bice tama ti ces naci nekog drugog izdrzati neces sama Eh da mogu da ozivim i da vidim tog pored vas da stanem pa nek umrem ponovo
respect...glumica
Super samo radi,neka omladina sjedi kuci