Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gudrovina rodzaci i jos plasticna hirurgija 'i evo ti rezultata..sad moze u cirkusu radit a ne na filmu.
Lik ima 66 godina, popio je vise alkohola nego sto je cijelo Sarajevo ikad. Sto se tice droga, taj je droga! Sto se tice zena, taj je imao sex sa svakom zenom 100%! Sto se tice batina, taj se tukao da je morao uraditi te silne plasticne operacije lica.. Svi smo mi bar jedan dan u zivotu bili Mickey Rouke
@DUKENUKEM upravo to
@DUKENUKEM I sta sto je to sve imao ili probao. Dosao je do kraja, do koga cemo mi svi doci, jednog dana.
Glumac ima 71 godinu! Ali mozda se sali sa voditeljima.
Ja sam vise zabrinut za novinare, a pogotovo za komentatore na Klixu. Studio u Londonu, a Mickey u Los Andjelesu. Normalno da treba koja sekunda duze da ton i slika stignu tu razdaljinu. Intervju normalno vodjen.
Miki je oduvijek zaprepastavao, to mu je zastitni znak... toliko nas je puta zaprepastio da vise nismo ni zaprepasteni. I svaki put novinari se iznenade :)
izgorio...
Kao je on da je bitan, to je obični zabavljač za velike pare, narkomančina, alkos, i sl. Isto kao da bi pitao za mišljenje neku degutantnu pjevaljku ispod šatora koja je zgrnula dobru lovu...
Bolje bi odgovore dobili da su pitali oposuma hahahaha
Poslije gledanja "9½ Weeks" ja sam bila zaljubljena u njega :(
Odavno ne liči na sebe, kao da je zamrzio svoju ljepotu, pa odlučio da se unakazi. Na vrhuncu slave žene su mu skakale u krevet kao žabe u baru.
Микија је бокс унаказио ... једном приликом до те мјере да је пластична операција била неопходна.
Običan čovjek, malo čudnog izgleda..
Izgleda ko lutak Ken.
Kad bi se snimao nastavak 9 i po nedelja sada bi glumio zenu 😁
Ima 20 godina da ne lici na sebe
Zadnjih 15-tak godnina on ne lici na sebe svakako ..