Zabrinuo javnost
0

Mickey Rourke zaprepastio izgledom i ponašanjem, ne liči na sebe

E. Sk.
Holivudski glumac Mickey Rourke nedavno je zaprepastio javnost tokom svog gostovao u emisiji ''Good Morning Britain'', gdje je s voditeljima razgovarao o najnovijem filmskom projektu u kojem se pojavljuje, a riječ je o filmu ''Night Walk''.

No, ono o čemu se priča nakon ovog intervjua nisu informacije koje je glumac dao u vezi s filmom, već njegovo čudno ponašanje tokom intervjua. O njegovoj dramatičnoj transformaciji potpomognutoj brojnim plastičnim operacijama raspravlja se već godinama, ali posljednjim pojavljivanjem u medijima glumac je mnoge zabrinuo.

Naime, Mickey je ostavljao dojam kao da se muči s odgovorima na pitanja Piercea Morgana i Susanne Reid, a činilo se i da da nije znao o kojem svom filmu s njima uopće razgovara. Kada su ga pitali da kaže nešto o njemu, prvo ih je upitao na koji film uopće misle.

Tek nakon nekoliko sekundi odgovorio je da mu je bilo lijepo raditi s rediteljem koji nije strahovao kad je rad s njima u pitanju. Voditelji su se svim silama iz njega trudili izvući suvisle odgovore, no to im baš i nije uspijevalo.

Ubrzo nakon što je intervju završio, na društvenim mrežama pojavili su se zabrinuti komentari onih koji su pratili emisiju. Većina njih smatra da nekadašnja glumačka legenda treba potražiti stručnu pomoć.

Mickey je intervju dao u raskopčanoj košulji koja je otkrila njegove tetovaže, a djelovao je i kao da se dosađuje.