Predstavila svoj novi film u Veneciji
0
Madonna: Mogu imati i titulu Kraljice popa i ljubav
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
te severina trudna,te brad pit mamuran,madona uspjesno skinula kilograme.... ja idolopoklonstva braco... ma kad prodjes ferhadijom 100 cura prodje,abdest covjek da izgubi. ovo sve neke 50-ogodisnje rage isluzene. ja vijesti.....
po*erem se na romantiku
na ovoj slici gore kao da puse u cunu
legenda zauvijek,ona je otrala papu o tlo kada je kritikovao njene spotove gdje je kako vatikan rece previse sloboda i sexsipila,madona je jednostavno rekla da moli popove da ne prave pravila za igre u kojima ionako ne ucestvuju,tako to kraljice rade.
izgleda dace hrvatska izgubitz od makedonije a to nije dobro za nas
ja bih se odrekao ljubavi zbog doticne kraljice popa.