Predstavila svoj novi film u Veneciji
0

Madonna: Mogu imati i titulu Kraljice popa i ljubav

Sarajevo-x.com
Madonna (Foto: AFP)
Madonna (Foto: AFP)
Kraljica popa Madonna u Veneciji na 68. Mostri predstavlja svoj drugi rediteljski film "W. E.". Dolaskom u Italiju izazvala je veliku pažnju novinara, s kojima se odmah našalila i rekla da se nikad ne bi odrekla svoje titule Kraljice popa u ime ljubavi, kao što je to učinio glavni lik njenog filma.

Madonna je snimila film o britanskom kralju Edwardu VIII koji je sišao s trona kako bi se oženio pučankom Wallisom Simpson. U filmu glume britanski glumci James D'Arcy i Andrea Riseborough.

"Da li bih se ikada odrekla svoje titule zbog muškarca ili žene? Mislim da ja, ipak, mogu imati sve", šaljivo je kazala pjevačica koja je u crnoj haljini plijenila pažnju prisutnih.

Istakla je kako je njena želja bila da predstavi "svijet luksuza, ljepote i dekadencije 1930-ih", prenosi AFP.

U filmu, o kontrovernoj ljubavi između obične žene i kralja priča usamljena Njujorčanka koja vjeruje u romantične priče sa sretnim završetkom. Ona pokušava razumjeti tajnu velike ljubavi između kralja i pučanke, no što se više zaljubljuje u priču Edwarda i Wallis tim više otkriva kako život te žene i nije bio savršen, kako je zamišljala.

U Veneciji je predstavljena i komedija Romana Polanskog "Carnage". Radnja filma vrti se oko dva bračna para čiji se sinovi potuku u školi, te oni odlučuju da se sastanu i razgovaraju o tome.

Filmovi "W.E." and "Carnage" su u konkurenciji za Zlatnog laca, a za tu nagradu borit će se i film Seediq Bale, kojeg potpisuje Wei Te-Sheng.