Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film je super, preporucujem ga svima
Koliko ste retardirani da pomislite da se neki od novinara mogao pribliziti R.K. A posebice da ga \"ulovi\". Americka realnost je kad im kazes Kuba, pokazu na karti na Australiju i slicno. Pojma oni nemaju o realnosti kao i poturice koje mastaju o iranu u centru Balkana.
samo nek je richard gere u njemu, a sadrzaj me ne zanima:)) uspali me:) jest star al brate dobar ko kruh
Evo opet iskompleksiranih srba, zar nemate svoje internet stranice u sumi?
Kad je srbin znao sta je dobar film, ha ja
@Gazija Gazija fasisticko kopile.
pa smao retard moze reci da je ovaj film dobar i realan. ovaj panj Bell je glupan teski. cuj realan. vozaju se jumbasem i pucaju na njih svako malo, sverca se u stojadinima, babe miliju po licu onog malca kao da prvi put vide bjelca (kao da se radnja desava u boliviji) plavi sljemovi u postratnoj bosni... ma mos nabrajati do sutra i jos hapise radovana u sumi kako lovi lisice :))))))))))))))))) pa nemos to. ja odavno smjesniko film nisam gledao, podcjenili su i zlocine prikazujuci ih u tako glupom filmu, jer ako je 90% filma nerealno sto bi i to bilo. znaci sranje 100%, jos jednom se isprdase sa bosnom
Najbolji je kraj filma kad Karadzixca ostave medju Bosnjacima - TO BI MU I BILA JEDINA PRAVDA!
fascinantno kako amerikanac opet spasava svijet... malo im njihovih tragedija pa su se nasli pozvani da nam govore i objasne kako je u stvari nama bilo u ratu i poslije rata? mislim, ne znamo mi to, ipak smo sami bacili granatu na markale? a od svih nebuloza filma, definitivni favorit je scena u kojoj richard gere karadzica \"savlada\" tako sto ga udari glavom?? ma molim vas... sve te silne reportere i gospodu koja \"znaju kako je nama bilo\" je trebalo zatvoriti u jedan stan na dlanu trebevica i pustiti da prezivljavaju 4 dana ono sto smo mi prezivljavali 4 godine, bez pancira, un-a i svih zajebancija koje su ih stitle! pa dokle vise ce drugi govoriti kako nam je, sta treba da radimo, kako treba da radimo...???
To gazija samo tako nastavi. Bitno je da ne zivis u RS. A iz svog tora od 24% mozes lajati koliko hoces. Vidi se kako je svijet bio zainteresovan prikazivanjem filma. Mozete popusiti dr. Dabicu. On se fino provodio ovih 12 godina od kraja rata.
upravo suprotno,zbog takvih kao ti tzv.\"nebeskog\" (citaj genocidnog )naroda\"ova zemlja propada, jado jadna!
Kako te nije sramota, zaključuješ o mom komentaru da je film loš, ne da je tematika neistinita ili da ja šta negiram vezano za ratne činjenica, da sam ja Srbin/Srpkinja??? pa ne treba se onda pitati šta si ti, stvarno sramota..zar je svaki komentar ovdje nacionalistički..ovo je prvi i zadnji put a zbog takvih kao što si ti ova zemnja propada
bravo mastore uskoro novi film Propast amerike i njenih satelita , da bice u tri dijela od po tri sata
Film im je pukao onog momenta kada je uhapšen dr Karađić, koji je imao više mašte od Holivuda. A Gazija i dr. vole izmišljene priće. Zamisli samo kakav će film biti kada snime novi po istini snimljen o dr Dabiću!
@Pipo Pare dajem da ga nisi ni gledao !! HAHAHAHAA Ti si samo bolesni primjerak isfrustriranog tzv \"Bosnjaka\" ! Pa i Ameri su snimili Rambo 1, Rambo 2, Rambo 3, Rambo 4, Rambo X, i 1000 James Bondova u kojima su ocrnili i kao blamirali Ruse skoro pola vijeka, ali ove zime smo vidili koliko Ruse zaboli lijevo jaje za sve to ! Tako i vi snimajte Mehmedalija 1, Mehmedalija 2, Mehmedalija 3 :) I prikazujte nas najcrnje koliko hocete ! A o americkim Holivudskim sranjima ne bi zelio da trosim rijeci! Samo cekam da neko konacno snimi film po istinitoj prici koji ce se zvati \"Propast Amerika\" Radnja je u toku.... :)))) Nabavite kokice i samo pratite vrlo je zanimljiv film koji upravo gledate!!!