Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolazak Mace Diskrecije na SFF je samo dokaz da niko ne vodi racuna o organizacij. Da niko ni sa pola.mozga nije uzeo spisak zvanica pa prekontrolisao . Bolje i nemati SFF nego da se diskrecije soraje i ostale setaju crvenim tepihom. i one sto su sajkacu sa orlvima nosale devedestih dok se grad granatirao danonocno.
protiv cure ko osobe nemam nista. alo njena profesija i medijski nastupi tj. istupi nisu za ovaj nivo SFF ali stas kad SDA organizuje dobro smo prosli pa i Krajisnik i Mladic nisu prodefilovali
pa i oktober feat i korida ne cevljanovicima je isto..pije se pivo pod satorom?? pa hajmo.na carsij i mi da organizujemo fest/korida ?? samo neke slicnosti trazite a veze nemate
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
"Life's a Piece of Shit, When You Look at It." ... ...najbolji motivacijski govor ikad! Life of Brian 😂
@Lostframe C'mon Brian... always look on the bright side of life.... a jadnom Brajanu ni do ceg nije 😆
Samo Maca diskrecijaaaaa!
Još kad bi prosječan bosanac znao ko je John Cleese
da budem iskren prvi put čujem za njega...
A jel to konjoglava Hana bolja od Mace? Maca makar bolje izgleda, s mozgom su tu negdje
sto mi je simpa ovaj njegov vozac :)
poranio? :)
welcome to BIH
maca otvoreno kakva je, gore su ove sto se kriju a iste su ako ne i gore...
Kad će Čak Noris da ga pitamo što ga je Brus Li prebio u Zmajevom Gnijezdu.
Iznenadzen sam da je John Cleese pristao da dodze u Sarajevo. Nadam se da ce ispirasiti Bosanske umjetnike iz svih religioznih groupa da pokazu vise hrabrosti.
@bbb A jesi li ti svijesan kakvu sliku Sarajevo i Bosna ima u svijetu? Provijeri pa ce ti biti jasno.
@EXM Kazu da smo svi udarenu u glavu - niko jos nije skontao sto je bio rat u Bosni. Samo se zna da smo svi idioti da se toliko ubijamo i mrzimo zbog primitivnih ideja i profita sumljivog karaktera. A da nepricam o konekcijama terorizma u Evropi i agresivna indoktrinacija i manipulacija Bosnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
He he welcome welcome. Sff samo naprijed
jeste mu objasnili da u protektoratu ne zive slovenci hihi
ako sam dobro skonto ovaj sto je glavni za SFF i sto parama upravlja je ozenio Sebijinu sestru?
ako je tako mi smo stvarno prcija na 23%
Gigant, kralj, šah komedije!!! Faulty towers bih sada pregledao u dahu, dalje da ne spominjemo sta ovaj covjek ima iza sebe...
@ZIKOrobija Onda si ti nesto propustio - Pogledaj sve ponovo.
Mene vise plasi to sto skoro svi znaju ko je doticna
Bravo majstore
GLAS ISPRED TVRDJAVE :To sam ja, Artur., Kralj Britanije. Otvorite kapiju! GLAS SA TVRDJAVE: Od*ebi odavdi ti ruzni nosati stakore. Inace, Kliz ne voli puno da okolisa i nikada ne jede krem od Lososa. Usput, mislim da nece potrositi vise od 20£.