Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan dokaz da propaganda ZOMBI SINDROM sa svim svojim odašiljačima utiče i na odrasle ljude..a ko zna, možda u njemu od uvjek tinja..malo interes, malo nacionalizam. Hvala bogu što mi je podario takav karakter i vaspitanje pa znam šta je zdravo a šta ne zdravo.
hoće li sad uzeti ime Sergej?
Ušljivac
Jade
OSOBA RODJENA U BOSNI A KAZE DA NIJE BOSANAC, HITNO PSIHIJATRU.
Koliko moraš ljudski, moralno, duhovno, karakterno i mentalno propasti kao čovjek da bi sebi dozvolio onu bijedu,jad i sramotu pjevajući onakve pjesme... Pa prvog će njega "roknuti" sutra uz "obrazloženje": "Pa kad si svoje izdao, tako ćeš i nas"
Reko je Rahmetli Sidran poslije susreta ..nije to taj Emir ,ovo je neki drugi...misliteli da bi pravi..Emir koliko god smrad bio.. poslije sedam dana od Smrti Sidrana, pjevo Chetnicke pjesme..!?
Nekad po Cannesu a sad po Rusiji, na sta je spao
Can je DANAS mjerilo neceg ?
Sve mogu povjerovati ali da kusta nesta radi dzaba to ne mogu povejrovati, ovaj cigan sa gorice bi se hebo za 20 pfeninga
Jak rezisar ako snima filmove po danasnjoj Rusiji.
Ruzan maj ku svo ju je bo
Kurc ina
smrdo
Opet guske lete i viljuške... Bezidejan i dosadan režiser postao poslije odlaska iz SA. Film "Na mliječnom putu " je bilo teško gledati do kraja. Još sebe faconju stavio u glavnu ulogu
Zaboli ga khurko, lik živi svoj život.