Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je jasno otkud les u muzeju, nije mi jasno kako je nestao iz mrtvacnice. Sutra 23:00 jedva cekam, serija je prejaka.
Isto mišljenje, a neskromno kamera, stil, način snimanja me podsjeća na film Sedam za Pitom i Morganom
Ima ti ta mjesta. Produkcija je odlicna, snimci grada, detalji, svjetla, vidi se da su ulozene dobre pare i drago mi je.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja detaljnost uz veliku dozu misterije sa ograničenim humorom. Brutalno. Samo mi je malo, neću reći zasmetalo, nego zaparalo vid, a to je pasoš Jugoslavije, vjerovatno su htjeli prikazati staromodnost inspektora, stari mobitel, staro auto, stara odjeća sem jakne :D). Ostavimo Jugoslaviju već jednom iza sebe! Uglavnom sve preporuke za KOTLINU!!!
SARAJEVSKO REMEK DJELO - NAJZAD JEDNA TOP SERIJA SVIH VREMENA.
Odlicna serija iskreno! Lijepo je vidjet nesta novo ovog tipa! Svaka cast ekipi!
Previse Americkih scena i kopija Njemackih krimi serija.
evropski i svjetski nivo produkcije i radnje
Kaze se mirgant
Konacno dobra BH serija
Cuj spoiler alert...ovo u rangu "Zlatne doline". Smece.
Ona scena iz diska mi se jedino ne svidja kad oslijepio nisam.
scenario odličan! Režija očekivano solidna ali Danis malo pretjerao s portretiranjem Sarajeva da izgleda "cool" i filmski u svakom kadru. Gluma... kako ko i u kojoj sceni. Možda naše glumce ne bi trebalo forsirati da glume u maniru američkih i skandinavskih serija jer djeluju ponekad neprirodno. Fino provučena subtema o stanju našeg društva. Sve u svemu dobra prva epizoda.
Serija je zanimljiva. Podrška domaćoj produkciji.
zato sto ga je oglabao bakir
Hoćemo više epizoda a ne samo 5, ili drugu sezonu!! Serija može postati kultna!
Pa čemu sad ovo prepričavanje fabuke do u detalj? Nije lektira.