Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Scenarije pisu isti oni sto su Nadrealiste pisali. Pogoditi nesto tek tako je sreca ali pogoditi vecinu stvari je isplanirani program.
kakav islplanirani program.. sto pogode,pogode, koda je to tesko neke stvari predvidjeti... kao sto sam text kaže moraš makar malo biti načitan i upučen u dešavanja...
@dostdobarkomentar1 Jao evo teoretičara zavjere. Mrš kretenu priglupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ništa nije slučajno...
@WhoIzYou the truth is out there...
@WhoIzYou Hajde nazad u dzamiju, pa tamo to prosipaj
Ma svasta bubaju i zajebavaju se cudo ne pogodili nesto
Pa koliko su epizoda nasnimali i ne pogodili kojekakva desavanja to ti ga je isto ko i zodijak kad svega navaljas svaki dan normalno da ce ti nekad nest pogodit, svako vidi i prihvata ono sto mu odg.
Zato sto masoni rade na serijalu I mnogim stvarima kojima covjek moze upravljati..
Ja cekam onu epizodu kad svi ratuju samo u BiH med i mlijeko.... al haman se samo ta nece ostvarit. Sta kazu Simpsinovi za BiH imal nade???
Evo iako je sve objasnjeno i dalje ima bidona bez cepa koji vjeruju u neke nadljudske moci od kreatora ove serije .
Masoni ne daj bože da je život po njima a ne po Allahovom.
Od toliko serija morao je nešto i pogoditi mislim da je to sve slučajno više nego što su znali
26:221-223
Jel vi možete otvoriti video-e ?
Ništa oni nisu predvidjeli, u preko 300 epizoda su samo 'gluposti' bubali i 2-3 događaja se ispostave tacna. A takođe ljudi na internetu fotosopiraju mnoge stvati....
Cudno da cudnije nemoze biti
Dragi moji, ovdje nije riječ o pogađanju već o saopštavanju onoga šta nas čeka od strane kreatora svjetskog poretka. Znači ono što se nama čini kao slučajno je u stvari unaprijed isplanirano.
@Ciudadano I neko baš dojave baca kreatorima SImpsona?
Evo paranocni se javljaju. Sad je i crtani film mason. Fino vam pise, ako puno predvidjate, nesto se i ostvari.
Shvatam da se neke stvari mogu predvidjeti ali toliko detalja teško...
SRPSKI IDOL.........................BREEEEEEEEE