Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu ima uvijek mjesta za sve dobre i pametne ljude..
Asssange23 ne zove se to tolerancija, nego rasizam.. ne postavljaju se ljudi na osnovu nacije, nego na osnovu zasluga
ne smeta nikome u sarajevu ni jovan, ni milan.. ni mustafa.. hocemo kvalitet a ne nacionalitet.. kraj price bato.. ako to znaci 90% bosnjaka.. neka bude, ako to znaci 90% hrvata, neka bude.. nema tu ovaj hrvat onaj bosnjak.. nego ovaj ne zna, onaj zna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo i sa srećom!
Pretty much, sve ostaje u familiji i Bosanskoj građanštini koja broji netom i slovima 10-ak familija. Izeta i Seka Građević vladaju with iron pussies.
BRAVO, sretno gdine Marjanoviću
Nije uhljeb jeeeeeee
Jovane, sretno.... Nadam se da si kompetentan da vodis SFF....
Nadam se da ce da dovede neku poznatu osobu u Sarajevo, kao i Purivatra.
Ocito sposoban momak. Sretno Jovane. Nisam skonto koji fakultet ima…
Sretno!!
Cvaka cast!!!
Na mladima svijet ostaje.Sretno momak.
Bravo Joja. Zasluzeno
Sin Ognjenke Finci
Na ovom portali samo cekaju ovima nehljebi da nemogu napadnu. Njima je dobar I mujo samo neka je brat, pa dokle vise idete
Ako bog da,samo ce njegova strucnost odlucivati.Mislim da covjek voli svoj posao.
Konacno jedan mladi lik i osvjezenje.
Nadamo se kako će gosp. Marjanović održati i unaprijediti festival. Uzgred, festival je nastao kao privatna inicijativa, i neovisno od pomoći koju je dobijao od institucija, te institucije ne biraju direktora. Srećom.