Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K?Kurče se sa lažnim moralom. Gule živim životinjama kožu i puste ih da umiru u najvećim mukama. Prodaju organe za IPhone. Prave sve moguće lažnjake uključujući lijekove za djecu. E sad je problem neki film. Ako su tako osjetljivi nisu ga trebali ni prikazivati.
isto tako su cenzurisali posjetu kineskog ambasadora Vučiću...
To Kinezi, pored Rusa jedini normalni.
Sta ces, Kinezi su mudri ljudi i znaju za neki edeb i sta znaci zdrava i funkcionalna porodica, ali vazda ima budala plitkog uma i kratkovidne pameti koji su umislili da su najpametniji, najsirokoumniji sto su se prvi zaljepili na ova i druga devijantna i satonisticka govna forisrana putem medija ovcama. I kazu narod nenormalan..
jel tp razlog visoke ocjene? lobi izlobiro i imdb i rotten paradajze? za ne povjerovat
pedere na vrbe za jedno sa onim govnetom od sudije
Ebli vas pederi vise i njihovi filmovi...
Apsolutno ispravno!!!
Treba cenzurisat bludnike sa dunjaluka!!! Fuj!!!!
To su bato pederi!
Ja kontam zasto ima toliko veliku ocjenu, kad ono derpe film. Mog'o sam i mislit...
Al Klix promovise pederluk, usput dao sam vam jednu zvjezdicu neka vam pederi daju 5
japanci su zakon, imaju dobre žene i porniće. kinezi niđe veze.
Idioti
I najveći homofobi bi Freddieju rado brčiće valjali, priznajte