Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cpcka istorija. Čitav civilizovani svijet na jednu, cp6i i njihova istorija na jednu. Mitomanija...
pa neka proba ,izneli bi ga u pepelu
Ma to je obicna ce*nicka provokatorska pizdurina... Mislim da Sarajlije ipak neće dopustiti da se to desi na teritoriji KS, jedino neka šupa u Lukavici, ali ni to nije daleko raji, može samo izazvati problem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo neka nam kaže gdje je, eto nas.
Neka se gradonacelnica ne uzbudjuje : Izasao u Parizu strip Sarajevsko jutro! Lijepo pise kako je Princip, sto je poslao na onaj svijet milijune osoba sa cijele planete, bio clan Crne ruke! O Mladoj Bosni ni govora. Pricaju Srbijanci kako postoji spisak 18000 pojedinaca sto su 10 godina, pripremali Srebrenicu!
Jesu li ovo Bošnjaci spali na to da im Benjamina brani čast istinu?!?
* i istinu
Prikazat će ga u Lukavici ( za one koji neznaju to je jedno malo veće selo kod Sarajeva )...
Mislim da se ovo neće održati i tačka.
ovo kje gore od barikada.
Ona je započela sa tužbama protiv likova iz filmova pa se našla veča budala od nje sa još izopačenijim pristupom filmu
Glupo je komentarisati film a ne pogledati ga, isto kao i kritikovati neprocitanu knjigu ili ocjenjivat po naslovu....
Ako ovaj skot dodje u Sarajevo odmah ga istinski eliminisati i pokazati kako lazovi i fasisti prolaze u Sarajevu.
AKO BUDE IPAK PROJEKCIJA, JA CU U INAT DOCI U MAJICI ARMIJE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE⚜️🇧🇦
Hajmo objektivno. Ona sa svojim godinama vjerojatno nezna ni tko je on, a pogotovo šta je snimio...
Problem Bošnjaka je istorijski-samo defanziva,pravdanje i kukanje.Zašto se bojimo?Gubimo na intelektualnom nivou.Obrazovanje je najnižim nivoima i nemamo se čim suprostaviti agresiji,naročito srpskoj mašineriji laži.Potreban je program kojeg će se držati svi Bošnjaci,bez obzira da li su vjernici ili ateisti.Sjeme razdora koje su Srbi posadili prije 150 godina još klija...od načertanija suživot sa Bošnjacima vide u progonu i nožu pod vratom.
To gradonačelnice, pametan odgovor!!!
Opet kad im ponestane vode sirom ventile otvorite.Ma mi Bosnje sko za izucavanja.
Borili se za slobodu naroda RS? Porusili preko 650 Dzamija, u mom gradu su ubijali Albance, civile, pljackali kuce, vodili u logore itd.. cak su Muslimanka groblja iskopali koste I bacili u Drinu... Boris Malagurski je tip koji provocira Bosnjake u BiH skupa sa onim iz BL Stanivukovicem
5 je do 12,da bh patriote,političari krenu više vuci prvi poteze,a ne da uvjek nakon napada na BiH,po svim osnovama,uvjek zauzimaju odbrambeni gard.Svi u napad,jedan je HASE. Dogorilo je do nokata.