Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nogomet mi ne fali nikako,kad vidis koliko se neka neodgojena stoka placa onda bolje to i ne gledati,ne kupujem nikakve adidase,nike niti bilo koje druge patike slicnih proizvodjaca koji su i sukrivci u mahnitim placanjima igraca,nogomet je bio sport prije 40-50 godina
počešo sam se po stražnjici zbog sudbine fudbalera
Ima li đe dokumentarac o dopingovanju Karl Lewisa prije Seula? Dopingu Boba Beamona i "rekordu" 8.90 kao i njegovom do tad najdužem skoku 8.33 ili poslije "rekorda" 8.20? Kao i da Usain Bolt godinama nije bio na nikakvoj doping kontroli? A ti se narode pali na slike CRa pored novog Bugatti isl...
I sta sada? Oni igraju, mi ih gledamo, kupimo kartu za to. Oni nesto reklamiraju mi to kupimo. Oni rade svoj posao, mi ih kujemo u zvijezde, kupujemo nihove dresove, gace, pica itd. Oni zarade, mi potrosimo. Meni nije Ibrahimovic, Mesi, Ronaldo itd kriv. Krivo je drustvo koje idolizira takve kao sto su oni.
@BalkanExpress Svaki od njih je manje vazan nego jedan dortor ili inzinjer itd. Problem je sto ovi nam ne pruzaju trenutak bijega od nase realnosti, za koju smo mi odgovorni. Tako, dok god je ovako, oni ce da uzmu pare, a mi da im dajemo.....
Halo, jeste normalni vi svi? Gledali smo ga i prije (barem ja) dok se igralo prije 40 godina ne za pare nego za ljubav i strast. Samo zato sto je postao financijski nezavistan sport svi treba da se okrenemo od njega i da ga napadamo. Pa jeste vi normalni. NEK je zaradio pare, NEK dobijaju velike plate, itd, itd. Ja cu ga i dalje gledati i uzivati. A vi ljubomorni gledajte onda kriket ili idite i igrajte domina.
I šta sad? Reći ćeš navijaču nemoj ići gledati reprezentaciju BiH ukoliko zbroj plaća igrača prelazi plaće svih profesora u BiH ili ...? Imali smo takve socijalne eksperimente prije 40.g....momci igrali za kikiriki i nisu ni smjeli otići vani..danas dijete ne zna matematiku ali dobro ganja loptu i sanja da ode u neki dobro plaćen sport, naravno kako ga goni ljubav ali istini bi lagali u oči da nije i šansa da bude dobro nagrađen ako se bude trudio i publika ga prepozna..
Fudbal je umro onog dana kad je Miraleem Zjajo napustio bugojansku Iskru.
Sta postaje fudbal dalo se naslutiti kada je Figo presao iz Barselone u Real
Uzmite ljudi Netflix jedan mjesec besplatno ima fkt dobrih serija i filmova.
@Chelzo Netflix kako je prekinuo ugovore sa nekim velikanima iz svijeta filma nema vise kao nekada veliki izbor filmova.
Ines se ponaša kao da je Netflix plaća. Sigurno se jadna ne skida sa Netflixa
Serija pokazala kako je novac i na početku fudbala utjecao na igru. Blackburn je te godine pokupovao sve najbolje igrače lige, a sad se žale što City ili Chelsea imaju para.
Kakve veze ima mračna strana sporta i koronavirus? Sport je uvijek imao mračnu stranu, a imaće je i poslije koronavirusa
losi filmovi, nek pogledaju malo kod amidje idriza da vide strejndzeri sta je film
primjer jednog od rijetkih smislenih clanaka
Cudi me pa nije poceo clanak kako je ona baba Vanga predvidjela ovo .