Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijem se grohotom prvom pitanju predstavnika BiH upućenom vanzemaljcima: "Jeste li Bošnjaci, Hrvati ili Srbi?"
Ko da su vanzemaljci nepismeni pa ne znaju sve naše jezike. Prevedi mi šta kaže: Astal da blista, bejbi
kako razgovarati? pa eto da se pitaju bake i mile odveli bi ih u neki restoran na janjetinu. samo bi se onda čova žalio jer ga ne bi zvali.
Kako bi nas vanzemaljci procijenili? Za pretpostaviti je da bi bili puno razvijeniji od nas u svakom pogledu a posmatrali bi nas kao bahatu i ratobornu vrstu koja bezobzirno uzurpira zivotni prostor na ustrb ostalih vrsta. Nakon krace analize, shvatili bi da predstavljamo rak ranu na ovoj planeti i sveli bi nas na neki razuman broj, recimo 100tinjak miliona, vodeci pri tom racuna o ocuvanju razlicitih kultura. Onako kako mi radimo kada se poveca broj miseva/pasa/vukova... u odredjenom podrucju.
Kad dodju ima da nas nema
Još jedna prilika nakratko pobjeći od bijede duha i fukare razuma.
najpametnijà recenica danas procitana :)) !!!
@Dr.Baltazar Bogatstvo duha podrazumjeva prihvatanje tuđih vrijednosti dok naći razumu radno mjesto podrazumjeva napuštanje udobnog kauča marke mainstream. Ne zamjetih mnogo takvih... Stoga u kino na pauzu od svega.
Hobotnica? Samo joj pokaži peku, odmah bježi...
viberom
Kako su, odakle su, s' kim se druze, gdje izlaze, imali i kod njih kise i sparine, jesu li culi za Cevljanovice, Pokemon Go, Ibra Bublina itd.