Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljančura i prava slika i prilika otrcanog Srbina.
Nije problem što Ceca doziva svog groma, pa ni to što se taj stih daje kao gramatički primer desetogodišnjacima. Veća je nesreća što u udžbenicima istorije ili poznavanja društva nema nijedne reči o Arkanovim zločinima nad hrvatskim , bošnjačkim civilima, nad ratnim zarobljenicima, nad srpskim izbeglicama koji su u traktorima bežali iz Hrvatske.
Bosnjaci najvise slucaju turbofolk
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ko kontrolise medije , kontrolise i narod.
Ma nije meni problem sto ova quravela, koju je nas Gazija guzio zivi americki san, i sto je ona srpska majka. Meni je problem sto nju slusa 80% naroda u Bosni, ako ne i vise.
Bosnjaci najvise slucaju turbofolk
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad necu zaboravit 93-ce granate padaju a papci “odvrnuli” cecu do daske …
Zasto se murvama daje medijski prostor???
MILF
Svaki drugi kamenjarski srbin slusa ovu seljankuru, ciganskog projekla, provjereno 1000%
Kalaštura
MENI JE BRENA RECIMO GORA
U ocima zvijer,Tijelo stvoreno za 🥴🥴🥴🥴
Nekad se kao o šundu govorilo o "novokomponiranoj narodnoj muzici", a iz ove perspektive su to remek djela. Službeno šund, a svatko je slušao. Bio sam balavac kad je Brena počela, to je bilo ludilo, iako pravi šund. Sad je to evoluiralo u trap i kojekakve druge trendove, gdje ni glasa više ne možeš čuti, ovi stari pjevači su barem imali glas i znali pjevati. Nikad to nisam slušao, niti ću. Ne znači da nema po koja dobra pjesma....
PItam se kontaju li Srbi koliko je ovo "srpska majka" uvredljivo...
A dok se jebbbavala sa onim Harom, Harunom, kako li, dobra je bila!? Kad se počela jebbbavati sa Srbima, odmah Vam je zasmetalo. Ko vas ne zna...😁
ma dzaba najbolje pjesme ima
aj sad tekst ,,kako je Merlin postao režimski pjevac , a i milioner,,
Poznata Bizantiska bolest zivi, cvjeta i "ljepota" u svojim deformacijama kod nasih komsija i nitko ne razmislja o placenim i buducim cijenama te sizofrenije.
Ja kada čujem na radiju Cecu, odmah mi se okrene želudac i dođe mi da povratim.
Ona je uvreda za sve majke a i za Srpski narod!Ali šta da se radi kad su joj vlastodršci u Srbiji dali priliku u ona luda vremena.Narod to pomalo prepoznaje i vidi se po njenim nastupima koliko je ostalo od takozvane majke!