Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva sreća pa se pojavi Al Jazeera, kakav bi tek medijski mrak bio danas!
Gledali bi "uživo" BIH-Kazakhstan 4-0 😁
Da nema AJB ja bi odnio televiziju u podrum.
Hvala Bogu pa se ima pogledati nešto normalno, informativno, obrazovno, kulturno...
Čestitke AJB! ❤️
ODLICNA TV PROFESIONALNA OBJEKTIVA I ODLICNE EMISIJE.RWSPECT VELIKI .
Svjetlosnim godinama ispred ostalih balkanskih televizija.
Ко су ти!?
Svaka čast!!! ❤️
Još jedna masonska tv, neka kopija lokalnog CNN-a. Vjerno slijede agendu CNN-a i BBC-a. Neki priglupi misle da je to muslimanska tv. Oni strogo gledaju da se dodvore gospodarima u Washingtonu i Londonu.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahhaha idi sakrij se u podrum!
Televizija koja je dovela Gorana Milica, koji je otkako je izasao iz Sarajeva 92, kada su ga odveli na olimpijadu u Barselonu, iskljucivo blatio Bosnu i Bosnjake, i bio potpuno u funkciji Tudjmana i HDZ-a, je za mene nestala cim se pojavila. Da ne spominjemo sad drugu kradezeovku MIrjanu Hrgu koja rece da je zalegla kad je cula ezan. O pranju para valjda ne treba pricati.
Mnooogo...mnoooogo novinara, je u aktivnoj obavjestajnoj sluzbi ! Mnoogi su ucjenjeni i kompromitovani....Mnoooogima UZIVO, putem sluski, neko sugerise i daje odgovore?! ZASTO!? KOJIM!? BY WHOM 👁️😎👉👌
Ja kad slusam novinare, kao da sjedim sa nekim skolovanim oficirom za vezu 👉😎.Treba snimati novinare 👁️ , gdje se krecu, s kim razmjenjuju dokumente, na koji nacin ONI rade """"istrazivacko novinarstvo""""👁️👆👁️...da se krene u RAZBIJANJA PROPAGANDI!
....SVE novinare, od najmanjih, do najvecih ekrana 😎☝️
Zahvali se Hasanu Cengicu a.r., mada ga ne volim nikako,
Jedina media gdje spikeri i novinari imaju dobar glas i dobru gramatiku. Svi ovi naši druge škripe u ušima a o silikonima da ne govorimo
Al jezera promovira samo srpske i hrvatske reportere i reportaze o srbiji a u pozadinu stavlja bosnjacke reportere i bosnu. Nema veze to sa 'dobrotom' i 'postuj komsije fazon' jer si pravedan i stavljas druge ispred sebe. Fbih nema niti jednog normalnog bosnjackog programa po idealima rahmetli Alije Izetbegovica. Ftv-cirilica, face-reklame, hajat-vise verzija BNtv, nema niti jednog bosnjackog kanala nigdje u svijetu, nigdje. U bih samo srpski i hrvatski kanali opet.
Šta su ideali rahmetli Alije Izetbegovića? Na koji bi fazon bila jedna takva televizija?
Hvala Al Jazeeri što postoji. Da nije njih gledali bi kretenoidne privatne tv stanice pune nepismenih tzv novinara.
Više je uradio g. Fočo za ovu prćiju nego r. Alijini potomci!
Nekad, do 2016. i bila dobra, sad je ista kao i ostali.
Na satelitskoj imam tu oko 15-20 ex yu programa, od toga hajat zaostao ko bntv, face par dobrih programa pa podle reklame, ftv vode srbi i na cirilici je, pa onda imam izbor 10 cirilicnih programa i htv-a 4 programa. Niti jednog bozijeg bosnjackog programa da mozes reci da je normalan, niti jednog.Citav zivot pisem i citam latinicu, necu nikom da se laskam uzimajuci cirilicu-bakirovicu.Al jazera sve srpski i hrvatski reporteri ekavstina-ijekavstina.-nabijem vas u jezeru!!!
Bravo AJB! Najbolji ste, tako i ostanite. Sretno dalje!