Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj priznala da je lezbejka,pa vec dobrih 20 godina zivi u braku sa drugom zenom !!
vrhunska glumica, producent, režiser, intelektualac, opredijeljena i politički vrlo angažovana, a šta je privatno u životu - ne tiče nas se. što se tiče ove nagrade, mislim da 95% današnjih "sineasta" nije čulo za demillea, koji je stvorio neke od najvećih spektakla i lansirao neke od najvećih zvijezda, u poređenju s kojima se današnji "spektakli", upola kreirani kompjuterski, mogu samo stidljivo povući u ćošak - neke je čak snimao u po dvije verzije, jednu prije drugog svjetskog rata, a drugu poslije
@SCHA Veze ti nemas. Kao prvo film 'Argo' je fantastican i to da film nije nesto moze reci samo neki tokmak koji u zivotu nije pogledao 2 filma. A kao drugo ne znam da se ikada ranije bavio Irancima. Prije ovog filma je rezirao 'The town' koji je je bio o pljackasima banaka, a film prije toga 'Gone baby gone' koji je za tematiku imao kidnapovanje djece.
Sretno Jodie Foster ! i bravo za hrabrost ! a nasi mahalci mogu da sline i pricaju sta hoce, to je ionako njihov posao.
fuj fuj fuj !
ova je gu.zila onu narkomanku iz New Moona- Kristin Stewart
Retardirani primitivni Bosnjo detected.
@bravo gay hipster detected
znači dupla penzija
A ja mislio ona žensko...
Žalosno je kako se politika miješa u sve. Film "Argo" i nije nešto, a pogotovo režija Bena Afleka, ali mu je "sređen" Zlatni globus jer su u njemu Iranci dežurni negativci. Dobro poznati lobi iz dobro poznate države sa Bliskog istoka, države koja bi rado taj isti Iran malo zasula nuklearkama, a sve u ime ljudskih prava. Naravno da Iran nije uopšte cvjećka, ali sve ovo miriše na laganu pripremu američke nacije na neke buduće događaje.
Ima li neko da nije glup u Bosni?
Potpisujem!
hehe.nevjerovatno...priznala takvo sto..pa to niko nije znao..skrivala je to godinama.. koji glup clanak...i neandertalno napisan.
najbolja glumica uz Meryl Streep
Gilf a lezba,pa imal sta gore,fujjj