"Gole vijesti" u Red Carpetu
1
Jedna vijest - jedna krpica manje
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat vam je portal pao kur.u za usi, sreca pa vas forum malo vadi
ono su bile topless vijest ne GOLE viesti, nije bilo do kraja
Ja sam gledao čisto da vidim kako to izgleda,i mogu reći da je bez veze!Mislim da bi prava stvar bila da se Delale skida i da izbaci žene oko sebe-bez veze su.Inače su žene bez veze!Ja volim dečke.
Ma preseravju se...prije je bilo kada nemaš šta pametno da kažeš, vrijeđaj protivnika, a sad skidaj se...!
bila veceras emisija na novoj ...dobra ova treba praavo i treba sto vise ovakvih djevojaka :) mozda bude i na nasem obnu ,ko zna...repa cine cuda.
@neophodan hahaha e ti reci
samo ljudi glupi ko kurac gledaju red carpet!!!!!!!
svaka cast na ovom potezu...gledam red carpet svake nedjelje,haos je emisija i milion puta je bolja od ove na OBN-u...svaka cast za novu rubriku
Dobro bi bilo da Irena na OBN-u isto uradi :)
to amo naprijed smjelo i hrabro i treba da se osvjezi malo program pun mi je klinac vise i politike i normale(mislim nase) ti se kaiser prvo nauci pisati mamlaze jedan a bogami i citati tukac jedan, nemam obicaj da vrijedjam ali mi je tebe preko glave,hocu reci pun kurac eto sad
Pa naravno da su samo muskarci za ovo. Sto ne postave onda i muskarca sto se skida i cita vijesti, naravno uz to da ima tjelo Cristiana Ronalda:))
extra :)))))
Oj, kad ce OBN ovo kopirat. Zelim da gledam Dejanu Rosuljas, aaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D
Konacno nesto zanimljivo u tom sundu od emisije
il nek se skida do kraja, il ne mora nikako:))) mislim,kad je bal,nek je maskenbal:)))