"Gole vijesti" u Red Carpetu
1

Jedna vijest - jedna krpica manje

Sarajevo-x.com
Foto: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr
Urednici showbiz emisije "Red Carpet" najavljuju da će od naredne nedjelje početi sa nečim sasvim drugačijim. U pitanju su "Gole vijesti", nova rubrika u okviru koje će atraktivna voditeljica čitati aktuelne tračeve i pritom se postepeno skidati.

Emisija se na Novoj TV prikazuje oko ponoći, a voditeljica Giana Apostolski će, kako navode, nakon svakog trača skinuti jedan odjevni predmet i to, ističu, do granice dobrog ukusa.

"Ovo mi je veliki izazov i nije mi nikakav problem skinuti se, ionako su svi već sve vidjeli, uostalom koliko se žena kupa u toplesu, pa im svi vide grudi. Glumice gledamo razodjevene u filmovima, druge poznate u magazinima, a mene u Red Carpetu," objasnila je splitska pjevačica dodajući kako joj je važno da ima podršku od porodice, a sve ostalo je čisti posao.

"Već dugo razmišljamo o toj rubrici i mislim da su naši gledatelji spremni za tako nešto, a kako se od Red Carpeta očekuje i da pomiče granice u showbiz novinarstvu 'Gole vijesti' prava je rubrika za nas," rekao je urednik Red Carpeta Daniel Delale.