Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovo fascinatno. Svi govore kako su protiv SDA, a oni vječno na vlasti. Nešto tu neštima. Pa kako?
💚💚💚Draže mi je da glasam za SDA nego da ti osvojis milion nekakvih trofeja pa crkni ba ako hoces! 💚💚💚
Samo elektronsko glasanje brale moj 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodja Zbanic proslavlja BiH svojim djelom i radom dok stranka SDA vec godinama vodi u propast ovu drzavu.
Kozo jedna i dr mengele je bio proesionalac, trebamo li i njega postovati. I ne znam odakle ovim ljudima borba za BiH i Bosnjake se stalno stavlja u isti okvir sa snsd i hdz borbom
Zapravo, Mengele nije bio profesionalac, bio je jedva osrednji doktor ali zbog lizanja guzice tadasnjem profesoru na odsjeku za biologiju i prikljucivanjem partiji uspio se probiti malo i zavrsiti u logoru kao "doktor". Cak stavise, nikad nije do kraja istrazeno porijeklo njegove zene jer je bila jevrejka s majcine strane.
samo ti vlada FBiH dala 800.000 malo li je više od buketa
Ciji je to novac? Novac politicara ili gradjana?
Sjećam se kad je film doživio svjetsku premijeru i nakon svih osvojenih nagrada, kako su SDA botovi bili aktivni na klixu, i kako su za Jasmilu imali samo riječi hvale. Šta će sad nakon ovog što je izjavila, nadam se da imaju bar zrno dostojanstva i da neće krenuti sa pljuvačinom.
I ja slušam Acu Lukasa, je je jedan od najboljih pjevača. Ne zanima me njegova nacionalnost. Slušam doduše i naše poput Jala Brat, Buba Corelli, Maya Berović...
Pa zato sto nisi smjela ili nisi htjela prikazati stvarno stanje u Srebrenici.
Jasmila ti si naše blago.
Ma na.ebi im se matere samo.
a koja je druga opcija... SDP čiji vođa smatra agresore braćom, Naša stranka (ni mrtva im ne bi dala glas), ili stranka nastavnika tjelesnog i zdravstvenog odgoja možda...? Jasmila je umjetnica a takve osobe politiku i društvo vide u nekom bratstvu i jedinstvu gdje ljude gleda kroz svoju branšu. Neka se drži umjetnosti a politiku će brstiti oni koji je odavno već brste.
Lažes sve ti je dala SDA
Samo ti Jasmila tjeraj svoje i radi svoj posao ....ako bogda , nekad ce se spominjati kako ti nisu iz sda ni cestitali , a da je narod pametan to bi moglo biti uskoro.
Sad je i Žbanić protiv SDA. SDA se mogla reformisati i biti evropska konzervativna stranka. Ali oni samo sa Erdoanom. Da su bar sa Turcima. Erdoan je samo pokret i sutra tog pokreta više nema
Slab ovaj Erdoanov pokret praaavo 😁
Sve nacionalisticke stranke proglasiti zlocinackim I zabraniti im djelovanje! Zbog njih je izbio rat, ojadili su narod I rastjerali omladinu zauvijek. Nama ne treba drugi neprijatelj, kad smo neprijatelji sami sebi. A rukovodecu bagru povjesati na nekom trgu kao opomena ostalima.
Ne bih rekao ni bismilah
Vucic kaze da je Bakir finansirao film.
da se ne lazemo vise je gledan juzni vetar, toma i ostlao od njenog filma
Jasta je,eno neki dan Obama govori kako mu je Toma muzicki uzor i da je jedva cekao film o njemu.Kaze bolji film nego "The Doors" od Olivera Stonea,ipak je Toma veca legenda od Jima Morrisona.