Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cevapi mogu biti samo bosanski ....... a zna se ono sto nije bilo na ekranima nije se ni dogodilo....... tako ce i cevapi ispasti srpski OVA DRZAVA NECE KRENUTI NAPRIJED DOK NE UTEMELJI SVOJA OBILJEZJA (ovdje mislim na razna jela prirodne ljepote,i razne izume i proizvode)
Ćevapi su turski, a pošto Srbi imaju dosta turske genetike (puno više nego mi), ne smeta mi da jedu ćevape. Turci su to. Vidi ih kako samo izgledaju.
dusko popov je bio makedonac
dusko popov je bio inspiracija za jems bonda isto ko sto je i safet susic bio idol messiju
A BOSANCI U FILMU GLUME BANDERE BUKVE MEĐEDE.... :)
glupi lojavci.... googlirajte DUSKO POPOV
sigurno im i oni nose pampers ko i dzeneral
Mozda ti mislis da tako nije bitno. Ali neko je jednom rekao da narod koji nema svoj jezik,tradiciju i obicaje uopste i ne postoji,tako ce i nama ono sto nisu uspjeli u ratu uraditi u miru (mada su se tu malo presli izgleda da oni ne znaju ko je pravi BOSANAC)
http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=16303&sid=bbccdf1ecc1bdfd00b9ec76b12099bae
Evo http://www.facebook.com/group.php?gid=79659923166&v=wall
čuo sam da je lik supermena nastao po nekom srpskom paraplegičaru.
Ne znam zasto sam ti vjerovao. Valjda moja mladenacka naivnost. Pogledao sam na Wikipediji i vidi nema nijednog cetalja. Samo Englezi, sa pokojim Australcem i Norvezaninom. Uglavnom to su ljudi za koje je Fleming potvrdio da imaju slicne osobine. Ali nema veze, vi ionako uvijek lazete. Evo ti i link pa se sam uvjeri http://en.wikipedia.org/wiki/Inspirations_for_James_Bond
@ DOSTA VISE Kako da i to povjerujemo kad stalno lazu
majmuni, pa zar ne znate da je prvi james bond napisan po srpskom obavestajcu i delima, proguglajte malo. ne lozite se !!!!!
srpski bosanski hrvatski...to je samo nama bitno, dok za vecinu ostalog svijeta to je sve isto, a i je.b.e se njima ko smo i sta smo i cije je sta. ta vecina i nije bas toliko inteligentna da bi mogla shvatiti i razlikovati neke stvari a niti je zainterosavana