Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lud film. Ima dokumentarac o njemu. Kazu toliko problema, povreda glumaca i svakakvih stvari se desavalo za vrijeme snimanja da su mislili da im sami djavo nije dao da snime film. Btw ko nije gledao neka pogleda, vremena kada je horor bio uistinu horor.
Exorcism of Emily Rose je isto dobar horor.
Nakon rata gledam horore da se smijem i to grohotom.
Klasik.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jesam se ja ismijo kad sam prvi put gledo ovaj film sav sam puko od smijeha.
Najbolji i najrealniji film sa ovom tematikom i dalje. Pogotovo prvi dio.
"The Egzorcist" hhahhahahhahahahhahahhahahah
Pogledao sve preporuke ko voli ovakvu vrstu horrora👌
Ne gledam horore, ne osuđujem one koji gledaju naravno, imam ih u kući. No po meni suludo je gledati nešto zbog čega ćeš biti izložen nenormalnom bespotrebnom stresu i strahu koji može samo da ti zagorča život tako što se npr. nećeš dugo vremena naspavati.
Bio I ostao N1
Đavo ne postoji. Kao ni njegov protivnik
Exorcist i Omen dva najbolja horora
Potpisujem.
sta je obrnuti egzorcizam kod svestenika nekih ucerivanje djeci