Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova legenda evropskog glumista je ODUSEVLJENA Sarajevom a proputovala je cijeli svijet i nju nije lako oduseviti. I zato da se sarajlije ne bi dosjetile, planirano je unistenje tog simbola zajednistva i ljubavi medju svim ljudima dobre volje.
Kljucna rijec u recenici nije razlicite kulture nego je razvoj. Sada se npr. moze posmatrati uticaj razlicitih nekultura na nazadak tog istog Sarajeva
Još 4 dana do kraja ove gluposti. Kvazi glamur i krema a sve okolo leglo. Crna rupa Balkana.
JeKo joj prico o razlicitim kulturama Bake ili Miro i prstom u bogomolje .....Trezor narodene banke ili podrum Akademije isto sr. ... drugo pakovanje !!!!
Dobro se ova starka drži, 66 godina nije malo
Razvoj Sarajeva je premali ako se usporedi sa dugim zemljama u komšiluku
Sandžačka,fočanska i žepljanska (ne)kultura najviše.Na Čevljanovićima 100 hiljada ljudi u pozorištima pedesetak jedva...Ček,jel ono odgođena predstava zbog protesta vehabija i islamske zajednice? Ah da,jeste.
@assasin....napaceni sarajlijica Nek si nam ti gradjanin prve klase. Jadnice jadni izadji malo van Sa pa da vidis kako se razvijaju gradovi. Jos malo pa ce vas i Podgorica stici ako vec i nije po razvoju. Toliko o razvoju kasabe.
Pozuri prije no sto Bulevari i slicni ne krenu opet od ljubomore da pale i unistavaju. 😊
Bosniaque Sarajevo Mon Amour❤
Sandzaklije,vehabije a od skora i ova LGBT populacija iz ambasadeee...Od ovih bosnja ni traga ni glasa haa
pogotove fočanske i sandzaklijske kulture