Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kad i po kome (osim po vama) je megan fox respektabilna glumica. lol Nadam se da ste mislili na Nicolasa Cage-a i Jessicu Albu kad ste rekli RESPEKTABILNA glumacka ekipa.
SAMO JEDAN GLUMAC MOŽE GLUMITI TESLU - RADE ŠERBEDŽIJA
I to je sad kao priviligeija sto nam donose ovo smece iz Holivuda?
jos da dodje Brus Willis da sve ovo ode u 3PM
DAJ NE KENJAJ. SVE LAZES. GAVRILO TE ODBIO JER NISI ZNAO ZAHTJEV SASTAVITI. SAMO PETLJAS. KAKVE VEZE TESLA IMA SA BOSNOM
Koji je ovo komad od covijeka??? Divi mu vegla???
hajde sad realno da malo razmišljamo, kakve koristi imamo mi obični ljudi od ove vijesti???? NIKAKVE. tako ne mlatite praznu slamu i radite nešto. pozdrav
neka ste vi sa svojom marko u džepu carevi...ma ko je Nicholas za vas...vi na čaršiji pijete kafu svaki dan...Nicko je seljak i krkan ba- a da...zaboravih i reći satra vam se ona muška stvar koliko treba svaku noć po(h)valite ... šta će nama bogati i slavni pored vas \"intelektualaca\" :-)
da se mladic ne krije mogao je i on dobiti ulogu
cuo sam iz pouzdanih izvora da ce uloga tesle biti ponudjena nemanji kosturici ili kreletu karaljicu
uloga tesle ce pripast mom daidzi -PROVJERENO
kakav on producent ba, vise lici na cevabdziju s carsije
Ma sta i koga si to ti doveo..Cuj ja doveo...hus papak........... on doveo...
Samo na jos on TOREBA,...KHHKHHHH,..
ova debela mješina je čisto zlo