Paz Vega zainteresirana za ulogu
0
Holivudska elita snima u Banjoj Luci
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kite elitne ,to su trecorazredni glumci
Pa je li dosta vise filmova o ovom ratu, zavrsio je prije 15 godina. Hoce li svijet i po cemu drugom cuti za nas??? Hajmo malo pozitive ljudi, nije valjda da jedino znamo ratovati???
Ako je po istinitom dogadjaju,,,a sigurno jeste...onda ce to ici ovako nekako...Milena,napusta b.l. pocetkom rata a muz Marko ostaje da brani banjaluku od agresora...Milena se dobro snalazi u americi i postaje vodeci psihijatar u jednoj od najboljih bolnica...u medjuvremenu do nje dolazi vijest da je Marko R.I.P.u tuzi i zalosti sticajem okolnosti upoznaje Eda diplomatu i udaje se za njega i vodi ga da mu pokaze kucu u b.l. u kojoj su ona i Marko zivjeli..radnja ide dalje i na opste zaprepastenje Marko je ziv.. i u bjesu zarobljava Eda..veze ga i stavlja na cekular da ga prepila na pola..jer to mu je zanimanje a i mazno mu je zenu,,e tek tu se vidi sva Milenina sposobnost kao psihijatra..ne bih dalje da ne otkrivam sadrzaj scenarija..a cuo sam i da je Nemanja zainteresiran za ovo remek djelo..samo da omalterise zidove na projektu pa eto i ganje!!
pametni Srbi, daju zvjezdicama sta traze, mlatnu pare i otvore teren za dalju saradnju..a ne ko mi, udarili u plach i kuknjavu koju je trebalo da slusaju odgovorni a ne filmski producenti...bljak, nazadluk
Nikad niste culi za ove glumce!!!??? Jel moguce da zivite bas u takvom mraku u tih vasih 24%?
e ako prvi put cujete za martin sheen-a (oca charliea sheen-a i emilia estevez-a) covjeka koji je glumio u apokalipsi danas (valjda ste culi za apokalipsu danas?), onda vas molim da uopste vise ne otvarate clanke vezane za filmove. nemam volje da vam objasnjavam ko je james woods, proguglajte bagro neinformisana i zaostala... kako bi culi, kad vam je fast & furious krajnji domet. joooooj gdje ja zivim, s kim ja zivim
TREBAO bi se snimati sa MOZDA glumcima hahahaha morebit bidne a morebit nebidne :)
e ebenti i rat vise,da nije toga nebi ni dolazili
@@eto ne seri pametnjakovicu. Komentar je bio na mjestu, samo sto ga ti nisi skontao.
Ja elite, prvi put cujem za ove glumce. ? !? !?
ja elite i go.vana ...samo im fali mark dacascos il kostas mandilor xD
samo se vi bogatite na racun rata ameri
stavila te angelina na onu stvar. Presmiejsno, kada ti glumci budu ovdje dolazili kao turisti, a ne na par dana, onda se javi. Kada budes gledao Andjin film vidjeces da nije bas lijepa prica o nama, a i ovaj film sa Penelopom je prica o sarajevskom srbinu, pa se ti sad mapiraj koliko hoces!
ja elite nemam pojma ko su
izgleda da nas je angelina stavila na mapu.