Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma amidza je najjaci lik...Daemon
Veci vremenski skokovi, neki likovi ostarili, neki ostali isti. Prenagli prelazi, malo zbrda zdola sto bi rekli, nemoze politi na ruke Game of Thrones
I u originalnom GoT su prenagli prelazi i zbrda zdola, ali dobri (i lijepi) glumci su izvukli cijelu seriju.
Dok nova izadje zaboraviš šta si gledao u prošloj ista stvar mi se desila sa Dark, Foundation i još mnogo drugih...zato cekam kraj svih pa onda pregledam sa cejfom sve...
Ispod očekivanja serija,barem ova prva sezona..
U odnosu. A GOT ovo je smijurija, dakle odron serija
Ja ovo neću ni početi gledati dok se na završi
Gledao Game of Thrones i kao i vecina bio odusevljen naravno. Ovo nisam ni pokusao da pogledam, ne kazem da je lose ali ti tzv nastavci...nije to to.
Nije nastavak nego 300 godina ili koliko već PRIJE događaja u GoT
Razocaran totalno
Na kraju ce samo egon, mali od renire, ostat ziv ostali ce svi bit ubiveni
Sreca pa nisam gledala ni prvu sezonu 😊
Realno u prvoj sezoni se dogodilo bruka stvari a prakticno se nista nije dogodilo osim sto su pojedini likovi odrasli i ostarili dok su drugi isti od prve do zadnje epizode. Sve u svemu jako mlaka sezona.
Ma u svakom slucaju ne moze se porediti sa Game of Thrones ali ni u cemu
google velike sise slike