Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e i ovo da čujem muslimanski film... šta li film čini muslimanskim, koji li su kriteriji....
pa ne znam baš da nam 'srpske šume' i 'srpski vodovod' trebaju biti inspiracija...
@KeyserChoshe Halal Productions Presents............
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
“Medjunarodni festival muslimanskog filma”??!!?!😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😂 Zemljo otvori se😂😂😂😂😂😂😂ima li kraja ovom SDA-idiotizmu?🤣🤣🤣😂😂
E cuj muslimanski film hahah juce da sam umro ovo ne bi znao. Ljudi po svijetu prave giga mega filmove a mi smo i to svrstali u vjere. Koja smo mi stoka balkanska.
Halal produkcija.
Znaju li Emire da voliš popit' nako malo više ? :)
E moj Emire , prodajes se da si veliki Musliman i da si dobar poznavalac Kurana. Filmska umjestnost je zabranjena po Islamu jer je to oblik anikonisma - obozavanja idola. A da li si ti u ovo vrijeme idol u muslimanskom svijetu to je sada diskutabilno?
Nek mi neko objasni kakav je to muslimanski film...da li onda postoji i katolički film
Može li se Emir Kusturica natjecati
Yebo li ga SDA
Kad se prestane sa tim prefiksima ispred ....bice bolje .
Kako je tužno da na bilo kakav spomen Islama, muslimana, i bilo čega njima pripadajućeg prvi u redu da omalovaži, ponizi, uvrijedi i ismije stoji Bošnjak - tzv. musliman. Nije čudno što botovi dežuraju i u svakom komentaru siju mržnju, ali čudno je što ovi "naši" svojim neobrazovanjem i seljaklukom doprinose degradaciji muslimanskih vrijednosti u ovoj nakaradnoj sredini bez spoznaje da ostaju bez identiteta i osjećaja pripadnosti.
Mislim da je zadovoljan prefiksom
kakva je ba ovo glupost? cuj “muslimanski” film (ili katolicki, ortodoxni, scientoloski ili drugi). je li se gleda koje je vjere reziser , scenarista ili glumac. Il je dobar film , il nije? opet jedan u nizu udarnih vijesti na ovom portalu ...
Nagrada, zlatna kašika?
dobar za reklamiranje pašteta,makarona i kreveljenje sa lepom brenom...o ljudskim kvalitetima drugi put...
MA mene ovo ne cudi!Vec su najavili i turnir 4 ekipe za muslimanskog prvaka!Igrali bi svi najbolji igracvi koji su muslimani!Samo su zidane i pogba vec odbili rekavsi da za vecu glupost nisu culi u zivotu
Ko su dobitnici nagrada na međunarodnim festivalima rimokatoličkog, protestantskog, kvekerskog, anglikanskog, adventističkog, pravoslavnog, hinduističkog, judejskog i rastafarijanskog filma? Trebaju mi ti podaci, pa ako neko zna bio bih mu zahvalan.