Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki festival koji je jako znacajan za grad i cijelu drzavu, ali znate li koliko je radnika na tom festivalu prevareno za plate, obecaju omladini realnu platu, a dva mjeseca kasnije ne isplate ni pola iste pa se te zali kome hoces!
SFF je odličan za kulturu i turizam u BiH, posebno Sarajevo, ali je apsurdno da država ko-finansira festival koji je privatizovan od strane pojedinca i od koga financijsku korist ima samo lično Mirsad Miro Purivatra, oženjen za gospođu Izetu Građević Purivatru, tj. zet Izetbegovićeve supruge i direktor Sarajevo Film Festivala. Neka ga finansira navedeni gospodin i sponzori, a ne građani svojim porezima dok nam privreda propada i nema posla za mlade.
Ukinut pod hitno to seljacko okupljanje. Bolje da ste sirotinju nahranili mamicu vam
Sda film festival
sta ce on zaposliti. uhvati onu djecu da mu po cijeli dan i noc rade mjesec dana za 300 maraka i onda ih posalje kuci. klosarska politika
mora biti bula. ne mere vise nista bez bula. danas ako nisi bula onda si niza kasta.
Da je taj nazovi festival u stanju da toliko zaradi i plati sve poreze drzavi nebi trazio od nas bilo kakve pare.I ovo je primjer pranja novca i čuvene korupcije koja hara po djepovima običnih ljudi koji jedva sastavljaje kraj sa krajem.Hebo vas festival takav,gdje je pamet ,rad,proizvodnja,privreda, tamo se donira samo od sake do lakta.
abdullah NO.1
Hoće li mala raja za Purivatru opet džaba raditi? Fuj bagro!!!
Halbe trinken, halbe Šarcu geben
ILI TAČNIJE . SDA FINANSIRA BAKIROVOG ŠURU
A sto ce se pronosat' bajramska odijela po crvenom tepihu...jos smo ove migrante malo dalje evakuisat' i bice ok