Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upališ bebi crtić, svaki 30 sekundi uključi se jala, buba ovaj, buba onaj i trebaš dežurati da preskočiš reklamu, koju od sad očito nećeš moći ni preskočiti. U sadržajima za djecu pojavljuju se reklame pjesama ovih ubleha. Dno dna.
To je vas problem jer koristite neadekvatnu aplikaciju za svoje dijete. Youtube nije aplikacija za djecu. Za djecu preuzmite Youtube Kids aplikaciju i necete imati taj problem.
de brate objasni kako preko turske, ja placam 15 km premium svaki mjesec, valjalo bi kad bi mogao tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja gledam reklame na youtube-u i onda mi svakih 30sec krenu ubacivati neki video u reklamu.
razmazili se ljudi, na tvu reklame svako malo po nekoliko minuta a smetaju reklame od par sekundi do 20tak na youtubeu koji gledaju apsolutno besplatno
Jos malo pa kao Pink TV 10 min sadrzaj 1h reklame, i tako u krug
Skinite Revanced i rijesen problem
Yebale vas reklame više, come on Youtube, you should really s*ck our d*cks
Sta znaci ovo stick our dicks
Youtube ima dosta korisnog sadrzaja. Treba ga znati koristit. Btw, ko bas ne zeli placati i gledati reklame, gledace ga putem browsera, hdmi kabla na 49 incha i dobar adblock. :)
Znaci nema vise jutjuba, jos bolje :)
pa i izgubit ćete 50% korisnika
Ja samo izađem iz videa pa uđem opet
Brave je Tito, 2 godine koristim zaboravio sam da imaju reklame na yt
Brave ♥️
Moze se sve to preskočiti... kao do sada a i u buduće... ako niste do sada shvatili kako.. to je žalosno...
Platiš prika 17e mjesecno ako se ne varam i imas obiteljski premium za 5 ljudi i Bog te veselio.Sve što je dobro plaća se, a realno yt je najbolje što internet ima za ponuditi.A ima i nekih alternativa gdje skineš aplikaciju identičnu yt premiumu i uživaj.
Platicu im 120 dolara ,kad majmunu guzica zaraste.
Realno YT je nesto najbolje od interneta ako ga koristiš na pravi način, a sve što je dobro mora da se plati.