Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je fkt uzas... Ne osuđujem plesanje, ples je uvijek dobra stvar, ali stil plesanja za ovakve djevojčice je neprihvatljiv. Tverk, lizanje usana, širenje nogu itd.. to je sve dio tačke koje koriste striptizete, a imaticija istih kroz djecu je van pameti. Ima bezbroj načina kako da se pleše cool, ali ne ovo, ne.
@Chaos to je sad moderno oslobadjanje zena ko biva sloboda a.sve gologuze seksualno primamljivanje na sve moguce nacine.
Masonerija neumorno radi na skrnavljenju moralnih vrijednosti. Polahko ali sigurno, uz pomoc medijia, covjecanstvo vuku u ambis nemorala i raznolike iskvarenosti.
@haver01 potpuno se slažem sa tobom
Sve je to masonski plan, seksualizacija od malih nogu, Tako se društvo ništi. Bez normalne žene nema ni društva.
Ovako su ljudi bili zgroženi prije nekih 60 godina kada su se žene gologuze počele kupati na evropskim morima, a danas su zgroženi kad žena neće to da radi. samo polako, imaju oni plan i program da svaku nakaradnost predstave normalnim.
Strahota
Ovo je čista sramota,nekad mi je drago što sam balkanac i što kod nas postoji bar malo morala,a ne kao u zapadu
@Alcatraz222 Na Zapadu.
Sta ti babo znas sta je krop-top majcica... Pljus... Au babo ti najbolje znas....
Moderno društvo, moderna obitelj, izgleda sve što je izopačeno je moderno. U skoro svim novim serijama koje snimaju obavezno ima neki gej par, a i ime im je moderno 'gej' Ko ne zna kako izgleda ljubav između dva hajmo reći čovjeka, može pogledati na stranicama za odrasle...A roditeljima djece svaka čast odgoj za 10!
Odvratno...iskljucili smo sipku iz upotrebe i dali djeci stangu da plesu oko nje za bolesnike...
What's the next shhhit?
Progresivni zapad, mamu im јebem u piсku, još malo pa će pedofilija u potpunosti biti ok.
Promocija zla.
Nangore sto su mnoge ove 11isnjakinje vec probale sex. Doslo je ludo doba gdje je normalno spavati sa 10-11 godina. Uzas. Kud ide ovaj svijet ovo nije normalno vise.
@gooUser1577909303 fujjj nisam znala ni u snu da toliko pedosa ima koji se slaze da cure of 10 godina imaju seksualne odnose! Strasno gdje zivimo..toliko minusa govori da se pedosi ne slazu da je uzas da djevojcica od 10 godina ima seks! Gdje mi to zivimo?!
"gledaoci" ovce, pe..fili koji djecu mogu vidjeti su sexualnom smislu..
I ja bih se protivio ovome al ne želim da me CNN okarekteriše kao ekstremnog desničara..to bi mi bilo samoubojstvo na nedruštvenim mrežama..
Za pedofile, siledzije, ubice i politicke krimose ne treba imati milosti....... metak u čelo i zakačit na banderu dok se ne raspadne
na tik -toku se klinke oblače u vruće hlačice,topiće i vrte se kao da imaju 20 god. Ono je raj za pedofile