Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
La Repubblika ima cijeli intervju i tamo ga tek naziva svakakvim imenima. Zivio Depardieu!!!
Bez dobrog scenarija svi ostali oko kamere su bezvrijedni... zna se ko je od njega napravio veličinu a to je Sidran, svi filmovi poslije neposjeduju ni D od dubine... što se tiče imena, religije, nacije po meni budi šta hoćeš i mijenjaj sedmično samo nemoj biti pakas, a emko je pakas par exelance
Davno je on provaljen još dok je snimao film Arizona Dream .Zašto ne snima u americi europi ?Zato šro je provaljen od strane producenata i više ga niko ne ferma za suhu šljivu.Može snimati po srbiji i šumskoj jer lovu daje država a ne producentskr kuće. Pa može da snima do sudnjeg dana jer para neće zafaliti . Johnny Deppom je to osjeto na svojoj koži.
Uh što Depardju duhovno opiči po Emiru... Šta li tek veli za Stefana Segala...
možda mu krivo što sad Ciganin zagrijavo i obljubljivo Moniku i što ga je zaobišla zbog debljine
eto ona bi ko legla pod Emira? Jedina zena koja je bila sa Emirom u krevetu je njegava rodjena mati kad ga je sisom hranila.
stvarno me boli taki i za jednog i za drugog kao i doticnu damu.
Istina, kljusturice snobu jedan
Dzaba Emire, ti si Emir pa koliko god da se trudio.
HAHAHAHA TO ŽERAR UDRI ĐIKANE, a mi Bošnjaci to govorimo 20 godina
dat ce mu Miro Purivatra odmah srce Sarajeva za zivotno djelo
Ne bi ga ni rod rodjeni bolje opisao, dzaba drvlje i kamenje po Gerardu:)))
Neko je ljubomoran zbog toga koga Putin više voli :)
...reče insan koji je uzo rusku putovnicu da izbjegne francuski porez. tad ga ođe upljuvaše, sad mu se ođe u dupe uvukoše. balkanluk ez južual.
šuti komi , žerar dobija srce sarajeva 2017.
Kusturica je crnac!
Kada se sarajevski fakin koji nije glup, udruži sa odličnim scenaristom kao što je Sidran, uspjeh nije mogao izostati. Ali, filmovi mu opasno smrde na falsifikat kao što i pristoji sarajevskom fakinu. Dom za vješanje je lošiji film od Sakupljača perja, Otac na službenom putu je nastao u trenutku velikih preispitivanja socijalizma (ranije su slični filmovi završavali u bunkeru), a Sječaš li se Doli BEL, liči na filmove italijanskog socrealizma.
Naravno, nije mi nakraj pamet da tvrdim da je Kusta loš režiser. Naprotiv, ali u njemu preovladava sarajevski fakin sa Gorice.
ma emir je kreten.
Obzirom da je imao odličnu ekipu srbijanskih glumaca sa kojom je i ostvario sve uspjehe, Kusta je odlučio postati Srbin. A pošto kod Srba ne možeš biti Srbin bez prihvaćanja pravoslavne vjere, Kusta je i to obavio. Naravno, sve je to fakinova predstava. Inače, filmovi su mu svi odreda falsifikat.