Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Arijana, pod hitno su nam potrebni takvi primjeri. U protivnom odosmo svi u helać.
Joj što me ovi tezgaroši novinari nerviraju...samo gledaju kako klepiti lovu. Ona Sanela Prašović sa svojim intrvjuima, pa sad Arijana, pa Bakir Hadžiomerović...koliko će ih se još pojaviti sa nekom falš glupom pričom i za masne pare prodati to smeće Federalnoj TV. Sve goli talovi ! Užaš !
Klasika, i supljiranje u prazno. Sad je postalo moderno izjednacavat krivicu i ubirat masne novce za poluproizvode ovog tipa. Ono odaberes pravoslavca kao glavnog lika koji nije klao i vuala, hajmo kaze sve zaboravit, nisu svi isti lolol. Nvo fondovi su cudo ba. Ljepse i plodnije zemlje za istrazivacko novinarstvo nema danas nigdje, al hajd, nek oni nama pisu ko je postao direktor cega i cije sise vise :)
ovdje se radi vise o patriotizmu prijatelju! Ko Arijanu zna i prati razumije ono sto ona radi! ne mozes je porediti sa sanelom jer to su kilometarske razlike
znači , totalno disproporcionalno prezimenu koje nosi :)))) žena je zmaj , i jedna od novinarki koje baš poštujem , respect
Znam i ja.
Bjež ba Jozef, tužiću te ženi. Idi spavat.
Treba vam nova tava, a možda i cijela kuhinja. Kad nastupi rat. :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ja volim ovu Arijanu. Rijetki su ljudi kao sto je ona. Svako ko krece u novinarske vode treba da ima nju kao uzora i vodilju. I love you Arkii!
Arijana je super.