Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzicarka iz vremena kada su lijep glas i lijepi tekstovi sa nekom porukom nesto znacili na muzickoj sceni za razliku od danasnje kombinacije par natucanih akorda uz puno silikona, prenemaganja i kozijeg deranja sa neizostavnom dozom primitivizma. Kada nas ovakav neko napusti onda tek covjek shvati koliko smo propali. Lostframe, Sarajevo je zaboravilo dosta umjetnika i velikana iz ovog grada sto ne treba da te cudi. Ko ce Jadranci i njoj slicnima odati duzno postovanje i zahvalnost?
Onih 20000 sto ukopase kriminalca i ubicu Cacu pored branilaca grada? Za njih je Jadranka vjerovatno cetnikusa koja i je zasluzila da umre jer je odlucila da ostatak zivota provede u Banja Luci.
Jadranki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta "one Jugoslavije" ... moje Jugoslavije, ja je uvijek u ❤️ nosim. Jadranka, kraljice poćivaj u miru. 💐 https://youtu.be/e0Qk3NDtqT0
počivaj
@LIMESA ...tako je, .MWAUUUUUUUUUUUUUUUUUU :)) :-* :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije sarajevo sto je nekad bilo, sad je puno islamista, morat ce se to rijesit kad tad je ovi fundamentalisti kako su krenuli nevalja nikako!!!!!!!!
pocivaj u miru
Dragi moj Jacko, dokaz da i u ovom prljavom svijetu može postojati neiskvareno stvorenje puno ljubavi za sve...
izvini jadranka, ovdje sada zive mamlazi koji ni ne znaju za tebe
nije sarajevo zaboravilo jadranku vec ovi papci sdaovi sto su dosli na vlast, nisu je mogli pomusti pa im ne treba pogotovo sto je jugonostalgicarka ali zato fabrike i ostala imovina onog sistema koju pljackaju decenijama im sasvim paše
Pun mi je ovih komentara da Sarajevo nije kao prije a kakvo bi trebalo biti poslije 4 godine razaranja i smrti. Prije rata se djeca sankaju niz Kovače a sada mezar do mezara i svaka druga kuća je izgubila nekog dragog ali mi živimo i gradimo svoje Sarajevo jer nemamo drugo a nikad neće biti kao prije isto kao i mi sami.
da, One Jugoslavije...kad je Alija bio u zatvoru... pa ga Dobrica oslobodio, i otada važi "da te nije Alija bila bi Jugoslavija".
jehbo te dobrica u prkno
Kad je muzika bila muzika...R.I.P. velikoj umjetnici..
..daj ti nama stanije, mace diskrecije i "pobožne" simone gotovac...kakvo je smeće dospjelo u medijsku žižu, trebalo bi poukidat sve medije i internet.
Nemaju veze s tim mediji. Nazalost nemoguce je ukinuti one koji gledaju i kojima se prodaju i prikazuju razne Mace, Cece, Stanije itd.