Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po meni malkice razvucen ali nista pretjerano. Sinoc ga gledao. Dobra misterija. Jaka 8-ica.
Jeste malo razvucen sto jest jest ali ja sam se odusevio. Da se razumijemo ne postoji film u kojem Bale igra a da ne valja. Meni se takodje svidja vrijeme u koje je film smjesten. 8/10.
Film u kome su moralne dileme prikazane na istančan način i potežu pitanje " Šta je ispravno? " Usporen je i nije za svakoga jer ce mnogi odustati nakon 20 min. Po meni vrhunski jer nema fule sa Baleom. Ko voli misterije pun pogodak za njega.
Film je od pocetka jako interesantan. I do kraja je ostao.
Dobar film, sinoc pogledao. Meni je bolju ulogu odigrao sporedni lik, nekako me vise dojmio, doduse, Bale ko Bale vazda dobar. Samo jest malo razvucen film, 2 i kusur moglo je stati u 1 i 45h. Al preporuka svakako, 7.5 - 10
Al stvarno kobi mogao posumnjati na radnika na održavanju....mislim ono pored mnogih osumnjičenih....on ubica 🙄
Ko je ubica
Christian Bale daleko najbolji glumac
Christian Bale i jos par glumaca, tipa Gary Oldman i Matthew McConaughey, oni nisu glumci, oni zive te uloge, oni su legende!
Ima jedan bolji film Foca kutija zla trebalo bi i o njemu kakav tekst
Rinaka od filma, realno.
Dobar
Upravo sam ga pregledao, nije los film.
Upravo ga gledam,top je
Dobar film
Film uopste nije los. Sporedne uloge ( doktorova supruga npr) vrlo upecatljiva, vrijedno vidjeti.
Dobar komentar. Slazem se.. prodje film i nista.. kamilica